Ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός και το Δημοτικό Συμβούλιο για το Καρναβάλι της Κορίνθου

0Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Δήμος Κορινθίων σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία και σύμμαχο τον καλό καιρό καρναβαλικές εκδηλώσεις από την τοπική κοινότητα Κόρφου έως και την τοπική κοινότητα Άσσου.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός και το Δημοτικό Συμβούλιο ευχαριστούν την Πρωτοβάθμια εκπαίδευση , την Δευτεροβάθμια εκπαίδευση , τους Πολιτιστικούς συλλόγους , την Αστυνομική διεύθυνση , τους Χορηγούς επικοινωνίας και γενικά όλους όσους συνέβαλαν να πραγματοποιηθεί ένα τριήμερο που τα είχε όλα , χρώμα , κέφι , χορό που τόσο ανάγκη έχουν οι συνδημότες μας.
Δημοσίευση: Μαρτίου 01, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός και το Δημοτικό Συμβούλιο για το Καρναβάλι της Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator