ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΘΕΟΛΟΓΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Απέχουμε από πολιτικούς χώρους και οργανώσεις (ομοφοβικές, ρατσιστικές, κ.λ.π.)

0ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΘΕΟΛΟΓΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Κόρινθος 18-3-2017

Νοταρά 123, Τ.Κ 20131 Κόρινθος

Πληρ. : Μαρκέλλου Σοφία τηλ. 27410 77015

EMAIL: pethkor@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο της συνδιοργάνωσης Ημερίδας με θέμα: “Από την αποδόμηση του βιολογικού φύλου των εφήβων στη χειραγώγηση μιας άβουλης κοινωνίας”, και από την Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων Ν. Κορινθίας, υπό την αιγίδα του Δήμου Κορινθίων και τη συνεργασία των συλλόγων γονέων 1ου, 2ου, 4ου Γυμνασίων Κορίνθου, του Γυμνασίου Χιλιομοδίου και τους Συλλόγους Πολυτέκνων και Τριτέκνων Κορινθίας, θέλουμε να ενημερώσουμε για τα εξής:

Όσον αφορά εμάς, είμαστε μάχιμοι εκπαιδευτικοί με ευαισθησία και ενδιαφέρον για κάθε μαθητή, ανεξαρτήτως φύλου, χρώματος, καταγωγής ή σεξουαλικού προσανατολισμού. Η αγάπη και το ενδιαφέρον για τα παιδιά και οι ανησυχίες μας για το μέλλον τους, καθώς και το μέλλον του τόπου μας, μας θέτουν πάντοτε σε θέση ευθύνης απέναντι σε μαθητές και γονείς.

Στο πλαίσιο αυτό πήραμε την πρωτοβουλία να συνδιοργανώσουμε αυτή την ημερίδα, με σκοπό να ενημερωθούμε κι εμείς αλλά και οι γονείς και οι μαθητές για το ζήτημα των «έμφυλων ταυτοτήτων» από έγκριτους επιστήμονες και ακαδημαϊκούς. Εμείς θεωρούμε ότι η αποδόμηση του βιολογικού φύλου των εφήβων οδηγεί σε εκφυλισμό και άρα σε κοινωνία ευκολότερα χειραγωγήσιμη, φθίνουσα πληθυσμιακά, και πολιτισμικά . Ως υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί, λοιπόν οφείλαμε να ζητήσουμε τη συνδρομή αυτών που κατέχουν επιστημονικά αυτές τις γνώσεις,κι αν κάνουμε λάθος να αναθεωρήσουμε εμείς.

Απέχουμε από πολιτικούς χώρους και οργανώσεις (ομοφοβικές, ρατσιστικές, κ.λ.π.), μας ενδιαφέρει ο πλουραλισμός και η πολυφωνία, γι’αυτό και καλέσαμε ομιλητές ανεξαρτήτως παρατάξεων και ιδεολογιών. Θεωρούμε υπέρτατο αγαθό την ελεύθερη και δημοκρατική έκφραση κάθε τεκμηριωμένης επιστημονικά άποψης και καλούμε όποιον διαφωνεί ή συμφωνεί, να εκφραστεί με διάλογο σεβόμενος τις Συνταγματικές επιταγές,και τους Νόμους που δίνουν το δικαίωμα σε κάθε πολίτη που διαφωνεί ή συμφωνεί να μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα. Ο ρόλος μας, να «άγουμε παιδεία» απαιτεί να είμαστε δεκτικοί σε κάθε άνθρωπο, λέγοντας παράλληλα άφοβα την αλήθεια, πέρα από ιδεοληψίες, αγκυλώσεις, πολιτικές σκοπιμότητες και προκαταλήψεις.

Για το ΔΣ της ΠΕΘ Ν. Κορινθίας,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΕΤΖΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ       ΤΟΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Δημοσίευση: Μαρτίου 19, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΘΕΟΛΟΓΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Απέχουμε από πολιτικούς χώρους και οργανώσεις (ομοφοβικές, ρατσιστικές, κ.λ.π.)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator