Πολιτιστικό Κέντρο: Το ωραίο ρουσφέτι

0



Όπως ακριβώς το περιμέναμε. Το Πολιτιστικό Κέντρο που έδωσε στο Δημόσιο ο Νιάρχος θα μετατραπεί σε φορέα ρουσφετιών, διευθετήσεων και κομματικών επιλογών.

Το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε ότι ορίστηκαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του κέντρου. Ένα από τα μέλη ορίσθηκε καθ’ υπόδειξη της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (Ε.Λ.Σ.) και ένα καθ’ υπόδειξη της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (Ε.Β.Ε.), ενώ ως μέλος ορίσθηκε, ex officio, και ο Δήμαρχος Καλλιθέας Αττικής.

Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Π.Ι.Σ.Ν. Α.Ε. είναι τα εξής:

1. Γιώργος Κιμούλης – Πρόεδρος

2. Νίκος Μανωλόπουλος- Διευθύνων Σύμβουλος

3. Ματίνα Στέα – Μέλος

4. Ανδρέας Νοταράς -Μέλος

5. Δημήτρης Κάρναβος -Μέλος-Δήμαρχος Καλλιθέας

6. Γιώργος Κουμεντάκης -Μέλος- Εκπρόσωπος Εθνικής Λυρικής Σκηνής

7. Δημήτρης Δημητρόπουλος -Μέλος- Εκπρόσωπος Εθνικής Βιβλιοθήκης Ελλάδας

Ο Κιμούλης, στην παρέα των «αριστερών» του ΣΥΡΙΖΑ που δεν... το μετάνιωσαν, ανέλαβε τη θέση αυτή η οποία και υψηλού επιπέδου είναι και καλοπληρωμένη. Βεβαίως ο ίδιος επεδίωκε να γίνει υπουργός Πολιτισμού αλλά τον «έφαγε» η Κονιόρδου στο φώτο φίνις. Έτσι, δεν μπορούσε να πάει χαμένος και βολεύτηκε στο Κέντρο, προφανώς γιατί εκτίμησαν τα προσόντα του.

Αν κρίνουμε από τον πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο, τις κεφαλές δηλαδή, η κυβέρνηση επιχείρησε να βάλει πρόεδρο έναν που είναι σαν καλλιτεχνικός διευθυντής και ως διευθύνοντα σύμβουλο έναν πιο... manager. Όμως στη δεύτερη αυτή θέση ορίστηκε ο Ν. Μανωλόπουλος ο οποίος σύμφωνα με το βιογραφικό του είναι οικονομολόγος με μεταπτυχιακό δίπλωμα (M.Sc.) στα Δημόσια Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (University College London).

Ήταν Γενικός Διευθυντής του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών από το 1990 μέχρι 2013. Σήμερα εργάζεται ως εμπειρογνώμων για θέματα πολιτιστικής και οικονομικής ανάπτυξης.

Δηλαδή ο manager που βούλιαξε το Μέγαρο ορίζεται από την κυβέρνηση στην τόσο σημαντική θέση; Πολύ περίεργες τοποθετήσεις που «μυρίζουν» κομματίλα του ΣΥΡΙΖΑ.
Δημοσίευση: Μαρτίου 06, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πολιτιστικό Κέντρο: Το ωραίο ρουσφέτι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator