«Η μεγάλη κοροϊδία»- Από το «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» στην απειλή κατάσχεσης για 300.000 δανειολήπτες - ΒΙΝΤΕΟ

0



Αντιμέτωποι με τον πλειστηριασμό της πρώτης τους κατοικίας φαίνεται να έρχονται 300.000 δανειολήπτες, οι οποίοι έχουν χαρακτηριστεί «μη συνεργάσιμοι» με βάση τον Κώδικα Δεοντολογίας.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αφορά οφειλέτες και εγγυητές δανείων που δεν συμμορφώνονται μέσα από τη διαδικασία του Κώδικα Δεοντολογίας και τις επιστολές που τους έχουν αποστείλει τράπεζες και πιστωτικά ιδρύματα για να ρυθμίσουν τις οφειλές τους.

1,2 εκατομμύρια δανειολήπτες έχουν λάβει τις σχετικές επιστολές, από τους οποίους το 25% δεν ανταποκρίθηκε σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποιούν οι τράπεζες.

Ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας μπορεί να ισχύσει και για όσους έχουν βρει «καταφύγιο» στο νόμο Κατσέλη, καθώς με βάση τον Κώδικα εξαιρούνται από την διαδικασία ενημέρωσης μέσω επιστολών.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται να ρίξει νέο «χτύπημα» στην «τραυματισμένη» κυβέρνηση, καθώς πλήθος κόσμου μπορεί να δει να χάνεται η πρώτη κατοικία του στα «χέρια ενός τραπεζίτη», ενώ στην κυβέρνηση βρίσκεται ένα κόμμα που στηριζόμενο σε αυτό το πρόβλημα, «εξαπάτησε» την κοινωνία και την έφερε σε πιο δεινή θέση από εκεί που βρισκόταν στο παρελθόν.

Δείτε την υπόσχεση που γρήγορα ξέχασε ο Αλέξης Τσίπρας:

Δημοσίευση: Μαρτίου 15, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Η μεγάλη κοροϊδία»- Από το «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» στην απειλή κατάσχεσης για 300.000 δανειολήπτες - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator