ΚΟΡΙΝΘΟΣ: 270.000 € για αναπλάσεις σε όλα τα σχολεία του Δήμου Κορινθίων

0Εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή οι τεχνικές μελέτες και η δημοπράτηση έργων αναπλάσεων των αύλειων χώρων και αθλητικών υποδομών όλων των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Τα δύο έργα είναι προϋπολογισμού 150.000 € για τα δημοτικά σχολεία και 120.000 € για τα γυμνάσια και τα λύκεια.
Η χρηματοδότησή τους είναι από δημοτικούς πόρους.
Σύμφωνα με τις τεχνικές μελέτες θα κατασκευαστεί ειδικός συνθετικός τάπητας από ακρυλικό υλικό σε διάφορα χρώματα σε όλους τους αθλητικούς χώρους των σχολείων (γήπεδα μπάσκετ , βόλεϊ, τένις κλπ), δημιουργώντας καλύτερες προϋποθέσεις και ασφάλεια για τα αθλούμενα παιδιά όλων των βαθμίδων.
Το έργο αφορά όλα τα σχολεία του Δήμου Κορινθίων.
Δημοσίευση: Μαρτίου 02, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: 270.000 € για αναπλάσεις σε όλα τα σχολεία του Δήμου Κορινθίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator