Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Ψευδοϊστορική Εθνική Επέτειος η 25η Μαρτίου - ΒΙΝΤΕΟ

0



Δεν έχει καμία σχέση με την ιστορική πραγματικότητα έχει δηλώσει ο Τ. Μηταφίδης

"Πάντοτε αυτή η ψευδοϊστορική, καθιερωμένη από τον Βασιλιά Όθωνα Εθνική Επέτειος που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική ιστορία ήταν μέρα αγώνα, από τότε που καθιερώθηκε, μέρα συγκρούσεων, μέρα όπου αναδεικνύονταν το εξεγερτικό πνεύμα"

Αυτή την απίστευτη δήλωση έκανε στις 25 Μαρτίου 2014 ο Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλος Μηταφίδης.

Την ίδια χρονιά ο Τ. Μηταφίδης έβγαλε και αντίστοιχη γραπτή δήλωση στην οποία ανέφερε:

«Ο πιο διαδεδομένος - θεσμοθετημένος εθνικός μύθος για το '21 είναι η δήθεν κήρυξή της από τον Π.Π. Γερμανό στις 25 Μαρτίου στην Αγία Λαύρα, αν και ο ίδιος γράφει στα 'Απομνημονεύματά' του πως βρισκόταν στα Νεζερά της Αχαΐας! Εξάλλου, πώς να ευλογούσε μια εξέγερση, που είχε ανάψει 'ο απατεών και εξωλέστατος Παπαφλέσσας' και απέκρουαν οι 'πεφοβισμένοι' πρόκριτοι;»

(Ολόκληρη η γραπτή δήλωση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ όπως δημοσιεύτηκε στο Βήμα εδώ)

Το βίντεο με τη δήλωση για την 25η Μαρτίου

Δημοσίευση: Μαρτίου 26, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Ψευδοϊστορική Εθνική Επέτειος η 25η Μαρτίου - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator