ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ "ΚΟΡΙΝΘΟΥ 06" ΚΑΙ RAPGROUP

0



ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06- RAPGROUP ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
-ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Ο κ.ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗΣ.

Ο όμιλος επιχειρήσεων Rapgroup, είναι ένας εξαιρετικά ανταπτυσσόμενος επειχηρηματικός φορέας που επενδύει στην οικολογία,στο περιβάλλον,στην διαχείριση αποριμμάτων όπως και τον πολιτισμό.

Η δράση της οικογένειας Ραψωματιώτη έχει προ πολλού αποκτήσει περιφερειακή δυναμική και λόγω της τεχνογνωσίας που διαθέτει συγκαταλέγεται στους σημαντικούς παράγοντες της περιφερειακής αγοράς.

Η Rapgroup, μέσα απο τις θυγατρικές της εταιρείες συνεχίζει να επενδύει στην τοπική κοινωνία.

Η Κόρινθος 2006, νοιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον μεγάλο χορηγό της ομάδας κ.Δημήτρη Ραψωματιώτη για την πολύ μεγάλη στήριξη που έχει παράσχει στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου της ομάδας μας

Ο κ.Δημήτρης Ραψωματιώτης είναι ο επίσημος καλεσμένος της Κορίνθου 2006 στον αυριανό τελικό του κυπέλλου που θα γίνει στο γήπεδο του Ζευγολατιού.

Η στρατηγική συνεργασία ανάμεσα στην Κόρινθος 2006 και την Rapgroup, για την ανάπτυξη των Ακαδημιών και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αποτελεί κορυφαία επιλογή και των δύο πλευρών.

Η ευαισθησία του κ.Ραψωματιώτη βοηθήσει το μέλλον του αθλητισμού που είναι τα παιδιά αποτελεί εγγύηση για την περαιτερω ανάπτυξη των Ακαδημιών μας.

Οσο υπάρχουν τέτοιες Κορινθιακές εταιρείες μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον.

Η Κόρινθος 2006, σύντομα θα παρουσιάσει ολοκληρωμένο σχέδιο για την ανάπτυξη του Κορινθιακού ποδοσφαίρου σε συνεργασία με φορείς της πόλης της Κορίνθου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ
Δημοσίευση: Μαρτίου 14, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ "ΚΟΡΙΝΘΟΥ 06" ΚΑΙ RAPGROUP"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator