«Το Κορινθιακό θαύμα», ο Κώστας Φιλιππίδης και η Stigma Swing Dixie Band στην εκπομπή «Κορινθίων Έργα»

0



Μπορεί ένα παραμύθι να είναι «jazz»;;;
Ίσως θα πρέπει να μιλά για ήρωες που τολμούν και για έναν αρχηγό «αέρινο» σαν ξωτικό!
Η ιστορία λέει πως είπαν κάποτε έτσι απλά να φτιάξουνε μια μπάντα, με κιθάρα, με τρομπέτα, με σαξόφωνο , με πιάνο, με κορνέτα, με ακορτνεόν ως έναν ιδανικό τρόπο αυτοέκφρασης. Ο αρχηγός όμως – το αερικό που λέγαμε- την μπάντα αυτή την έκανε γνωστή στο εξωτερικό και πολύ αγαπητή στην πόλη του που ιδέα δεν είχε από τους ήχους αυτούς. Το δε καταπληκτικό είναι πως Εκείνος και η μπάντα του έκαναν την πόλη τους γνωστή και κοιτίδα συνάντησης φίλων της τζάζ …Και η πόλη γέμισε ήχους πρωτόγνωρους και την χαρά της αισιοδοξίας – μπάντες του εξωτερικού- σπουδαίους μουσικούς .Και η μπάντα αυτή πρωταγωνιστούσε περπατώντας και παίζοντας στους δρόμους των μεγαλουπόλεων και στα διεθνή φεστιβάλ της Ευρώπης. Και η Κόρινθος εκεί που αγαπούσε μόνον τα παραδοσιακά πλην τιμημένα πανηγύρια ,αγάπησε την Τζαζ – κι ας μην την ήξερε!
Γιατί Τζαζ εκτός των άλλων είναι το «παιδί» που κρύβουμε μέσα μας …

Αυτή την ιστορία σας προβάλλουμε στην εκπομπή της Rap Media «Koρινθίων Έργα» το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Φεβρουαρίου 2017 από τον τηλεοπτικό σταθμό super tv, στις 19:30 το απόγευμα !

Για ένα παραμύθι που έγραψε η ζωή ,για τον πρωταγωνιστή Κώστα Φιλιππίδη και την μπάντα του Stigma Swing Dixie Band που έκαναν το «Κορινθιακό θαύμα». Μην την χάσετε !

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 17, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Το Κορινθιακό θαύμα», ο Κώστας Φιλιππίδης και η Stigma Swing Dixie Band στην εκπομπή «Κορινθίων Έργα»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator