Οι Δανοί χρειάζονται την βοήθειά μας – Δείτε το βίντεο-έκκληση που κάνει «θραύση» στα social media

0



«Αυτή είναι μια έκκληση προς τους κατοίκους της Ελλάδα. Βοηθήστε έναν Δανό!» αναφέρει το βίντεο του Αντικαρκινικού Συλλόγου της Δανίας που κάνει θραύση στο internet.

Σε αυτό επισημαίνεται ότ ιοι Δανοί λατρεύουν την χώρα μας, και την επισκέπτονται συχνά, αλλά αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα από την ακτινοβολία του ήλιου.

Κάθε μέρα, ένας Δανός πεθαίνει από καρκίνο του δέρματος, σύμφωνα με το σχετικό βίντεο, στο οποίο γίνεται έκκληση να βοηθήσουμε τους Δανούς τουρίστες, ενημερώνοντάς τους σε κάθε περίπτωση για τον ήλιο και θυμίζοντάς τους ότι πρέπει να φορούν αντιλιακό είτε βρίσκονται σε κάποια παραλία, είτε κάνουν μία απλή βόλτα στην Ακρόπολη.

Διαδώστε το μήνυμα και εγγραφείτε για να βοηθήσετε έναν Δανό στο helpadane.com

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 04, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι Δανοί χρειάζονται την βοήθειά μας – Δείτε το βίντεο-έκκληση που κάνει «θραύση» στα social media"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator