Martha Moreleón & "Latin Vibes" στο @Kremlino - Η απόλυτη λάτιν φιέστα της τελευταίας Κυριακής της Αποκριάς

0




Martha Moreleón & "Latin Vibes"
Στο @Kremlino την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου
Η απόλυτη λάτιν φιέστα της τελευταίας Κυριακής της Αποκριάς

Παραδοσιακά, το κλείσιμο του Καρναβαλιού είναι αφιερωμένο στο πνεύμα του χορού και στους πιο σέξι ρυθμούς της ethnic και της world music: τα λάτιν.

Και ποια καλύτερη να προσωποποιήσει το πνεύμα της γιορτής, από την φλογερή τραγουδίστρια Martha Moreleón από το Μεξικό;

Μαζί με τους βιρτουόζους Αργεντινούς Herman Mayr (φωνή, μπάσο κιθάρα) και Demian Gómez (φωνή και τύμπανα), τον Περουβιανό Pedro Fabián (φωνή και κρουστά) και τους Έλληνες, Δημήτρη Σεβδαλή (πιάνο) και Κωστή Βαζούρα (φλάουτο, σαξόφωνο) βάζουν ψηλά τον πήχη και υπόσχονται ξέφρενο κέφι και χορό, σε μια βραδιά που μόνο μία «μουσική κολεκτίβα» που απαρτίζεται από Λατίνους και Μεσόγειους μπορεί να προσφέρει.

Ο παλμός της Λατινικής Αμερικής συναντά το μεσογειακό ταμπεραμέντο και οι δονήσεις της μεξικάνικης μουσικής καθώς μπλέκεται με το πνεύμα της μεγάλης φιέστας δίνουν τον ορισμό της βραδιάς που περιμένει όσους βρεθούν στο ΚΡΕΜΛΙΝΟ την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου για ένα αξέχαστο βράδυ χορού και διασκέδασης.

Martha Moreleón & "Latin Vibes»
Ραντεβού με το πνεύμα της γιορτής στο ΚΡΕΜΛΙΝΟ
την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου.

Προπώληση:
Kremlino: Καραίσκου 119, Πειραιάς

Τηλ. 210 410 0010

https://www.facebook.com/kremlinostage

Επικοινωνία/ Δημόσιες Σχέσεις:

PuRe | Άννα Γιώτη giotianna@gmail.com 6946959419
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 16, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Martha Moreleón & "Latin Vibes" στο @Kremlino - Η απόλυτη λάτιν φιέστα της τελευταίας Κυριακής της Αποκριάς"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator