Mια φωτογραφία από το όχι και τόσο μακρινό μέλλον του… Δημόσιου Ιδρύματος «Στ. Νιάρχος»

0



Ως «καταφύγιο μεγάλων καλλιτεχνικών ονείρων» περιέγραψε το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη χθεσινή τελετή, στην οποία περιήλθε και επισήμως πλέον στην κατοχή του Δημοσίου το Ίδρυμα.

Μάλιστα, ο Αλ. Τσίπρας αναγνώρισε «τις διάχυτες ανησυχίες για την διαχείρισή του ΚΠΙΣΝ από το ελληνικό δημόσιο».

Mέσα σε αυτό το πλαίσιο, στο Διαδίκτυο σχολιάστηκε εμφατικά το γεγονός ότι το Ίδρυμα περιέρχεται στην κατοχή του Δημοσίου με την παρακάτω φωτογραφία που ανήρτησε το «Παρατηρητήριο» να κάνει το γύρο του διαδικτύου, για την εικόνα από το… εγγύς μέλλον του Ιδρύματος. Μάλιστα, όπως έγραφε η λεζάντα- σχόλιο: «Το Ελληνικό Δημόσιο καλωσορίζει το Ι.Σ.Ν. στην φιλοπρόοδη αγκαλιά του».
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 25, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Mια φωτογραφία από το όχι και τόσο μακρινό μέλλον του… Δημόσιου Ιδρύματος «Στ. Νιάρχος»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator