Ραχήλ Μακρή: «Τα Golden Boys του ΑΔΜΗΕ ξεπουλούν και οι συνδικαλιστές παίζουν παιχνίδια πάνω στο πτώμα της ΔΕΗ»

0Τα Δίκτυα Ηλεκτρικής Ενέργειας βγήκαν στο σφυρί από την κυβέρνηση Σαμαρά, παρά τις αντίθετες δηλώσεις και δεσμεύσεις που είχε αναλάβει στην αντιμνημονιακή περίοδο των εξαγγελιών στο Ζάππειο.

Η Συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου με τον Ν.4237/2014, ξεκίνησε την υλοποίηση των σχεδίων της τρόικα.

Με την πρώτη παράγραφο του πρώτου άρθρου του Ν.4237/2014, παρείχαν το 66% του ΑΔΜΗΕ σε ιδιώτες.

Με την τέταρτη παράγραφο του ίδιου άρθρου ρύθμιζαν ότι το τίμημα της πώλησης, θα το καθορίζει ο ίδιος ο ιδιώτης.

Προέβλεψαν, δηλαδή, ότι ο ιδιώτης, όχι μόνο θα δώσει προσφορά για τα πόσα θέλει να πληρώσει ο ίδιος, αλλά θα καθορίσει πόσα θα πληρώσει το ελληνικό δημόσιο στη ΔΕΗ, προκειμένου να αποκτήσει το υπόλοιπο 34%.

Το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, όφειλε να έχει σταματήσει στις 25 Ιανουαρίου 2015, όπως και η ασυνέχεια λόγων και έργων.

Δυστυχώς όμως αντί για αυτό η Συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου, με ψεύδη σε μια ακόμη προσπάθεια εξαπάτησης της ελληνικής κοινωνίας, συνέχισε το έγκλημα και στις 10 Ιουλίου του 2015 ο Αλέξης Τσίπρας, ζήτησε από την Βουλή την σύναψη σύμβασης με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας για την χρηματοδότηση του δημόσιου χρέους για την περίοδο 2015 – 2018, δηλαδή για την υπογραφή του τρίτου μνημονίου.

Μέσα στην εξουσιοδότηση εκτός των άλλων περιλαμβάνονταν η μη – αναστρέψιμη ιδιωτικοποίηση του φορέα μεταφοράς ενέργειας (ΑΔΜΗΕ).

Οι βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού παρείχαν την εξουσιοδότηση εγκρίνοντας το ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ.

Ο κ. Σταθάκης μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ στις 16/12/2016 παραχώρησαν χωρίς να διαθέτουν καμία νομιμοποίηση στην κινεζική εταιρεία «State Grid» το 24% του μετοχικού κεφαλαίου του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ), ενώ η κυβέρνηση παζαρεύει το υπόλοιπο ποσοστό του ΑΔΜΗΕ.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ επικυρώνει πράξεις του εθνικού εγκλήματος που ονομάζεται «εκποίηση της χώρας και παραχώρηση της εθνικής ενεργειακής κυριαρχίας της».

Παραδίδει τα ενεργειακά κλειδιά της Ελλάδας σε υποτιθέμενους επενδυτές χωρίς καμία διασφάλιση των εθνικών συμφερόντων και της ασφάλειας της πατρίδος μας και οι συνδικαλιστικές κομματικές παρατάξεις παίζουν κοκορομαχίες για τους μισθούς των Golden Boys που απλά άλλαξαν χρώμα.

Κύριοι της ΔΑΚΕ / ΓΕΝΟΠ τα Golden Boys του ΑΔΜΗΕ ξεπουλούν την εταιρεία με την υπογραφή και την ψήφο των Βουλευτών της ΝΔ και εσείς προκαλείτε την κοινωνία και παίζετε κομματικά παιχνίδια πάνω στο πτώμα της ΔΕΗ.

ΑΙΔΩΣ.

Ραχήλ Μακρή
Πρώην Βουλευτής Ν. Κοζάνης
www.rachelmakri.com
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 06, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ραχήλ Μακρή: «Τα Golden Boys του ΑΔΜΗΕ ξεπουλούν και οι συνδικαλιστές παίζουν παιχνίδια πάνω στο πτώμα της ΔΕΗ»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator