Τσαβούσογλου: Όταν θέλαμε να πατήσουμε τα Ίμια, το κάναμε

0



Απάντηση στον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά έδωσε το Σάββατο ο Τούρκος ομόλογός του Μεβλούτ Τσαβούσογλου σχετικά με τις δηλώσεις του πρώτου για το πρόσφατο περιστατικό στα Ίμια με "πρωταγωνιστή" τον αρχηγό των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

Ο κ. Κοτζιάς είχε πει ότι ο Τούρκος στρατιωτικός δεν θα μπορούσε να ανέβει στα Ίμια γιατί η Ελλάδα είχε λάβει τα μέτρα της.

«Αν το καθήκον του Τούρκου αρχηγού ήταν να ανέβει στα Ίμια θα το είχε κάνει. Μην ξεχνάμε ότι εμείς ανεβήκαμε οποτεδήποτε χρειάστηκε», είπε ο Τσαβούσογλου.

Αναφερόμενους στους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς την έκδοση των οποίων απέρριψε το Συμβούλιο της Επικρατείας, ο Τσαβούσογλου είπε ότι η Ελλάδα εμποδίζει την εκδίκαση των πραξικοπηματιών.

Σημείωσε πως αυτό δεν αρμόζει στις σχέσεις καλής γειτονίας ούτε έχει σχέση με τη Δικαιοσύνη.

«Αυτό δεν μας προκαλεί απορία» είπε ο Τούρκος υπουργός, σχολιάζοντας πως ο επικεφαλής του κουρδικού PKK «είχε βρει καταφύγιο στην Ελλάδα».

Πηγή: Haberler
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 26, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τσαβούσογλου: Όταν θέλαμε να πατήσουμε τα Ίμια, το κάναμε"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator