Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ΜΑΣ

0



Η σημερινή ημέρα πραγματικά αξίζει να καταγραφεί στηνπαγκόσμια ιστορία της στρατιωτικής και εθνικής ψυχανάλυσης. Μετά από ένα επικό τουτίραρισμα κάποιου βουλευτή της γείτονος και συμμάχου χώρας και μπαράζ ηλεκτρονικών πρωτοσέλιδων η ελληνική κοινωνία υπέστη μία καλά οργανωμένη εικονική επίθεση. Δεν τίθεται αμφιβολία ότι ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της Τουρκίας σε συνδυασμό με το ελληνικό βαθύ κράτος μπορεί να επιβάλλει την πολιτική και την εθνική ακόμα ατζέντα σύμφωνα με τις επιθυμίες του. Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της χώρας φέρεται να συνομίλησε με την καγκελάριο Μέρκελ, τον εθνικό μας προστάτη κατά τα φαινόμενα, ίσως και τον ιδιοκτήτη της Ελλάδας, για την φερόμενη τουρκική επιθετικότητα.

Εντύπωση δημιουργεί η σιωπή τόσων έγκριτων επιστημόνων και αναλυτών καθώς και κρατικών φορέων που ενώ είναι γνωστή η βαθιά τους γνώση δεν ενημερώνουν την κοινή γνώμη και κατ' επέκταση τους κρατικούς φορείς για την πραγματική κατάσταση των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων που εμφανίζονται ως μπαμπούλας για να φάμε τη μασημένη τροφή μας και ενδεχομένως να καθορίσουν και τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα.


Λοιπόν για να τελειώνει κάποτε το εθνικό μας παραμύθι και να ασχοληθούμε με πιο σοβαράεθνικά θέματα το thedayaftergrπαροτρύνει όλους τους ιθύνοντες και τον απλό κόσμο να ακούσει τη σημερινή εκπομπή της διάσημης δημοσιογράφου του CNN κας Αμανπούρ όπου παρουσίασε τη μετα-πραξικοπηματική θλιβερή κατάσταση των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων. Ισχυρές πάλαι ποτέ δυνάμεις που περιγράφηκαν από υψηλόβαθμο αξιοσέβαστο πρώην Τούρκο αξιωματικό ως εξαιρετικά εύθραυστες, με ανύπαρκτες ικανότητες. Οι 200 νεκροί της 15ης Ιουλίου από τα πυρά των Τούρκων πραξικοπηματιών διέλυσαν στην παρούσα φάση το τουρκικό κρατικό μηχανισμό με πρωτοφανή τρόπο για κάθε κρατική οντότητα. 95.000 απολύσεις υψηλά θεσμικών κρατικών λειτουργών, της ραχοκοκαλιάς της διοίκησης και 43.000 συλλήψεις στελεχών με άρτια εκπαίδευση προκάλεσε τεκτονικό σεισμό στη φίλη χώρα και ασφαλώς διέλυσε κάθε κρατική φιλοδοξία και επίδοση.



Πώς αυτή η χώρα σήμερα είναι επιτιθέμενη και παρουσιάζεται έτοιμη να κατατροπώσει τις ένδοξες ελληνικές ένοπλες δυνάμεις με την επιχειρησιακή μας ηγεσία, τρομοκρατώντας ταυτόχρονα το λαό, είναι ένα ζήτημα παραστρατιωτικής τέχνης. Η απάντηση δόθηκε πλήρως στην εκπομπή της κας Αμανπούρ, σε παγκόσμια μετάδοση, από τον διακεκριμένο Τούρκο αναλυτή και αρθρογράφο κ.Μetin Gurcan όπου αποκάλυψε με ξεκάθαρο τρόπο και απόλυτους αριθμούς τις απώλειες που έχουν υποστεί οι Ένοπλες Δυνάμεις της Τουρκίας, ο στράτος της, το ναυτικό της και κυρίως η Πολεμική της Αεροπορία. Απώλειες που κανένας πόλεμος δεν θα μπορούσε να επιφέρει. Με χιλιάδες ικανότατους πιλότους που δικαίως και αδίκως εκδιώχθηκαν από την ενεργό δράση και απώλεσαν την ίδια τους την κοινωνική υπόσταση, μετατρεπόμενοι σε κρατούμενους και φυγάδες, ποιος επιτέλους θα μας εξηγήσει αληθινά γιατί πρέπει να παραμυθιάζεται ο λαός και οι πολιτικοί μας και να παράγουν εθνική πολιτική της ημέρας όπως οι ηδονές των ψευδαισθήσεων. Γιατί πρέπει να υπάρχει ένας μπαμπούλας για να εμποδίzει τη χάραξη μίας εθνικής στρατηγικής, όπως τόσο επιτυγχημένα έκανε επί δεκαετίες;

Η Τουρκία με τις απώλειες που έχει υποστεί και αποκαλύφθηκαν παγκοσμίως σήμερα τουλάχιστον επί μία δεκαετία θα είναι ανήμπορη να αντιμετωπίσει πολεμικά κάθε αντίπαλο ακόμα και αν το θέλει, πλην της περίπτωσης της δειλίας και προδοσίας του αντιπάλου της.

Τα πολιτικά παραμύθια περί δικαίου και αδίκου δεν έχουν καμία ισχύ και το δίκαιο το επιβάλλει ο ισχυρός που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι η Τουρκία. Αν η Ελλάδα αδιαφορήσει και ολιγωρήσει τα επόμενα χρόνια επιμένοντας στην τρυφηλή και αυτοκαταστροφική της πορεία τότε και μόνο τότε μπορούν να δημιουργηθούν οι συνθήκες απωλειών. Φυσικά με τα παραμύθια της δραχμής και την εμμονή στην εθνική απαλλοτρίωση μας όλα είναι πιθανά να συμβούν για αυτό και καλλιεργούνται τεχνηέντως. Ο εναγκαλισμός των ελληνικών πολιτικώνφατριών, των ξεφτιλισμένων ελληνικών δήθεν ελίτ, με το διεθνές οργανωμένο έγκλημα που μας διαπερνά και καταλήγει μηνιαίως στις βίλες στο Λονδίνο και τη Γενεύη,δικαιολογούν το σημερινό μας τρόμο και ψυχαναγκασμό.

Ας αφήσουμε λοιπόν τη τρομολαγνία που συντηρεί απλά τις μίζες της κοινωνίας μας και ας πιάσουμε καλύτερα το μυστρί να ξαναχτίσουμε τις αξίες, το θάρρος και την τόλμη μας.

Τσάμπα παλεύει ο Έλληνας Γκιουλέν και το πνευματικό του τέκνο, η αγαπημένη μαςΌλγα, να διαλύσει την Ελλάδα.

Οι γείτονες έχουν πολλά να κάνουν πριν τουιτάρουν ανοησίες που ούτε ο λαγός δεν λέει όταν λείπει το λιοντάρι.

Η Ελλάδα δεν μπορεί να χάσει από έναν ανύπαρκτο εχθρό. Εκτός αν το αποφασίσουν κάποιοι ντυμένοι Έλληνες...

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 02, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ΜΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator