Ο Ξανθός δίνει εξηγήσεις σε αναρχικούς: "Έχω υπογράψει κείμενο για την αποφυλάκιση Ξηρού"

0Έντονος διάλογος μεταξύ του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού και των αναρχικών που κατέλαβαν το υπουργείο Υγείας στις 8 Φεβρουαρίου, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το «κολαστήριο» νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Το βίντεο με την επιχείρηση των ατόμων και τον διάλογο με τον υπουργό Υγείας ανέβηκε στο μπλοκ του αντιεξουσιαστικού χώρου, αποκαλύπτοντας όλες τις λεπτομέρειες όσων συνέβησαν εκείνη την ημέρα.

Ο Ξανθός ακούγεται να να τους λέει "ασφαλίσαμε 2,5 ανασφάλιστους με τους δικούς σας φόρους" και πως ο ίδιος έχει υπογράψει κείμενο για την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού.

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο με τον Ανδρέα Ξανθό να λέει στους αναρχικούς ότι έχει υπογράψει κείμενο για την αποφυλάκιση του Ξηρού

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 13, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Ξανθός δίνει εξηγήσεις σε αναρχικούς: "Έχω υπογράψει κείμενο για την αποφυλάκιση Ξηρού""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator