«Άναψε φωτιές» ο Καμμένος! Τσαβούσογλου: Είναι το «κακομαθημένο παιδί» της ελληνικής κυβέρνησης, γεμάτος κόμπλεξ!

0



Το αιχμηρό σχόλιο του Τούρκου ομολόγου του προκάλεσαν οι πρωινές δηλώσεις του Πάνου Καμμένου στον ΣΚΑΪ ότι εάν οι Τούρκοι πατήσουν στα Ίμια δεν είναι γνωστό «πώς θα φύγουν», με προσωπικούς χαρακτηρισμούς για τον κυβερνητικό εταίρο του κ. Τσίπρα.

Ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου χαρακτήρισε τον υπουργό Άμυνας το «κακομαθημένο παιδί» της ελληνικής κυβέρνησης, και κάλεσε την Αθήνα να τον θέσει υπό έλεγχο ώστε να μην εμποδίζει την βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Ο κ. Τσαβούσογλου ισχυρίστηκε πως ο κ. Καμμένος είναι άνθρωπος με συμπλέγματα και ότι δεν προτίθεται να τον λάβει υπόψη του, κατηγορώντας μάλιστα τον έλληνα υπουργό ότι με τη συμπεριφορά του προσπαθεί να βλάψει τον ελληνοτουρκικό διάλογο.

Ο επικεφαλής του τουρκικής διπλωματίας σχολίασε με νόημα πως οι Έλληνες γνωρίζουν τις δυνατότητες των τουρκικών ένοπλων δυνάμεων. Προσέθεσε ότι δεν είναι σοφό να πιέζει κανείς την Άγκυρα πέρα από τα όριά της.

Η αντιπαράθεση ξέσπασε μετά τη δήλωση Τσαβούσογλου το Σάββατο πως ο αρχηγός του τουρκικού στρατεύματος μπορεί να αποβιβαστεί στα Ίμια όποτε θέλει.

Απαντώντας σε αυτό, ο κ. Καμμένος δήλωσε στον ΣΚΑΪ: «Δεν υπάρχει θέμα να πατήσει σε νησί ο Τσαβούσογλου […] Άμα θέλουνε θα δούμε, θα πατήσουνε, μετά θα φύγουνε από κει; Να δω πώς θα φύγουνε μετά».

Τόνισε πως κάθε «πρόκληση απαντάται» και κάθε τουρκική ενέργεια «θα αντιμετωπιστεί άμεσα», προσθέτοντας πως αυτό το μήνυμα έχει σταλεί με σαφήνεια τόσο στην Άγκυρα όσο και στους συμμάχους της Ελλάδας.

(πηγή: ΣΚΑΙ)
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 26, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Άναψε φωτιές» ο Καμμένος! Τσαβούσογλου: Είναι το «κακομαθημένο παιδί» της ελληνικής κυβέρνησης, γεμάτος κόμπλεξ!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator