Οι τρεις... ένοχοι

0



Τρεις θεωρώ τους βασικούς ενόχους για την ταχεία αναρρίχηση του Αλέκση στην εξουσία, μια κινηματογραφική κατάληψη της εξουσίας που επιτάχυνε την παρακμή της χώρας μου: το Λαό, τον Αλέκο και τον Αντώνη.

Για το σανοφάγο λαό, το homo sanohellenicus τα έχουμε πει: Άνθρωποι μειωμένης αντίληψης επέλεξαν το μειωμένης αντίληψης είδωλό τους, για να... μη πληρώσουν ΕΝΦΙΑ και για να σκίσει τα Μνημόνια (με ένα νόμο και ένα άρθρο).

Θα εστιάσω λοιπόν στους δύο άλλους ενόχους:

Αλέκο φταις! Φταις γιατί εσύ επέλεξες, εσύ διάλεξες τον άεργο και αργόσχολο Αλέκση από το συρφετό αυτού του είδους των κοπροκομματόσκυλων που παραδοσιακά ενδημούσαν στον περιθωριακό τότε Συνασπισμό.
Πρώτα τον ανέδειξες ως υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων και μετά τον διόρισες πρόεδρο του Συνασπισμού, πιστεύοντας προφανώς ότι λόγω της ηλιθιότητάς του και της αγραμματοσύνης του θα τον χρησιμοποιούσες για πάντα ως πιόνι σου.
Ο "σέξι" Αλέκσης όμως σου την έφερε,σε παραγκώνισε, συμπεριφέρθηκε ωμά και υπολογιστικά, σε μαχαίρωσε πισώπλατα όπως θα έκανε και εν συνεχεία με τόσους ακόμη εσωκομμματικούς και εξωκομματικούς πολιτικούς του αντιπάλους. Το αποτέλεσμα ήταν να σε εκπαραθυρώσει και τώρα εσύ να έχεις πολιτικά τελειώσει.
Πριν τελειώσεις, όμως, πολιτικά, Αλέκο, μας τον φόρτωσες στο σβέρκο.
Πότε δε μου ήσουν συμπαθής και το γεγονός ότι ο Αλέκσης είναι δικό σου δημιούργημα σε κάνει στα μάτια μου ακόμη πιο αντιπαθή.
Εξαιτίας σου ένας ανάξιος, ένας άχρηστος συγκέντρωσε την πολιτική ισχύ που του επέτρεψε να καταλάβει την εξουσία.

Αντώνη φταις! Φταις γιατί βιαζόσουν να στρογγυλοκαθίσεις στην καρέκλα το 2012 και δεν άφησες τον Παπαδήμο λίγο ακόμη, ώστε να περάσει αυτός τα πιο ζόρικα και αντιλαϊκά μέτρα, όπως σωστά σου πρότεινε ο Βενιζέλος.
Βιαζόσουν όπως βιαζόταν και ο Αλέκσης το 2015.
Εσύ ήδη το πλήρωσες και αυτός θα το πληρώσει σύντομα.
Η χώρα, όμως, τι έφταιγε Αντώνη;

Προκαλώντας εκλογές το 2012, τη στιγμή δηλαδή που διογκωνόταν η λαϊκή οργή, διοχέτευσες όλο αυτό το κύμα θυμού στο χειρότερο δυνατό αποδέκτη, το ΣΥΡΙΖΑ των λαϊκιστών, των περιθωριακών, των δήθεν αριστεροαντιεξουσιαστών και των μπαχαλάκηδων. Περίμενες θρίαμβο με 30% και με το ζόρι πήρες 18%.
Ένα μήνα μετά σχημάτισες κυβέρνηση, αλλά το κακό είχε γίνει...
O Αλέκσης είχε εδραιωθεί και μέτραγε μήνες μέχρι να σε ανατρέψει.
Αντώνη, υπήρξες ένας καλός (κάποιοι πιστεύουν από τους καλύτερους) μεταπολιτευτικούς πρωθυπουργούς, αλλά η ιστορία δε θα σου συγχωρέσει ποτέ τον τυχοδιωκτισμό και την ανυπομονησία σου το 2012, που άνοιξαν το δρόμο για την επικράτηση των ΣΑΝΕΛοψεκασμένων.

Ένοχοι λοιπόν και οι τρεις!

Φαύλος ο Κρης

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 20, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι τρεις... ένοχοι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator