Ευρωπαϊκή λυκοφιλία

0Στα δύσκολα φαίνονται οι φίλοι, οι σύμμαχοι και οι εταίροι. Οι Ελληνες περνούν δύσκολα, η Ελλάδα δοκιμάζεται διαρκώς από εξωτερικές απειλές και εσωτερικές δυσχέρειες, και οι «εταίροι» μας στην Ευρωπαϊκή Ενωση ενδιαφέρονται μόνο για ένα πράγμα: τα λεφτά. Η Ευρωπαϊκή Ενωση δεν θυμίζει και τόσο έναν συνασπισμό κρατών, αλλά μια κυνηγετική λέσχη με θηράματα τους οικονομικά αδυνάμους και τρόπαια τα χρήματα.

Οι «σύμμαχοί» μας θέλουν να πάρουν όσο περισσότερα γίνεται από εμάς, να διασφαλίσουν με κάθε τρόπο την κυριαρχία επί του... προτεκτοράτου, να διαμοιράσουν τα ιμάτιά μας και να ραπίσουν το έθνος μας εκδικούμενοι την τωρινή δυσπραγία του και την παρελθούσα δόξα και αίγλη του. Αφού το παρελθόν δεν κατακτάται, οι «φίλοι» μας στην Ε.Ε. κουρσεύουν το σήμερα όσο πιο επιδεικτικά μπορούν.

Τα παραδείγματα για τα προαναφερθέντα είναι πάμπολλα. Ο Αντόνιο Ταγιάνι, ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, αποκάλεσε «Μακεδόνες» τους Σκοπιανούς και τους χαρακτήρισε απογόνους του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Φιλίππου! Στη συνέχεια προσπάθησε να ανασκευάσει, αλλά οι εντυπώσεις έμειναν.

Στα ελληνοτουρκικά, οι Ευρωπαίοι, που μας κουνούν διαρκώς το δάχτυλο κάνοντας υποδείξεις για τα πάντα, «λησμονούν» να πάρουν τη θέση της χώρας μας, η οποία προσπαθεί να ανασχέσει την τουρκική επιθετικότητα αγοράζοντας -κατά κύριο λόγο- οπλικά συστήματα από τις βιομηχανίες της γηραιάς ηπείρου.

Οι προκλήσεις των Τούρκων στα Ιμια έμειναν αναπάντητες από τους επικεφαλής του υδροκέφαλου δεινοσαύρου της Ε.Ε. Αν ήταν όντως εταίροι και αν πραγματικά ενδιαφέρονταν για τα ανατολικά σύνορα της Ε.Ε., τότε θα είχαν καταδικάσει άμεσα κάθε απόπειρα διεκδίκησης ελληνικών εδαφών από τη γειτονική χώρα και θα της έστελναν ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας των ενεργειών της.

Επιπλέον, θα ειδοποιούσαν την Τουρκία για τις κυρώσεις που συνεπάγεται η εκβιαστική και μαφιόζικη στάση της στο Μεταναστευτικό. Αντί, όμως, να κάνουν όλα τα δέοντα, συναγωνίζονται τους Τούρκους στο ποιος θα εκβιάσει αποτελεσματικότερα την Ελλάδα. Επειδή, όμως, ο καιρός πάντα έχει γυρίσματα, καλό είναι άπαντες να επανεξετάσουν τη στάση τους, διότι η Ελλάδα μπορεί να τους εκπλήξει!

Πηγή "Δημοκρατία"
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 13, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ευρωπαϊκή λυκοφιλία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator