ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΛΑΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΑΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

0



Εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου Αναπλάσεων στα Αγιαννιώτικα και τον Άγιο Γεώργιο Κορίνθου προϋπολογισμού 500.000 €. Το ποσοστό έκπτωσης που επιτεύχθηκε είναι 56,28%.

Το έργο έχει τίτλο «Οδοποιία Κορίνθου» και χρηματοδοτείται από δημοτικούς πόρους.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν είναι :

* κατασκευή πεζοδρομίου στην οδό Σοφοκλέους από την πλατεία Αγιαννιώτικων μέχρι την οδό Νηλέως,

* διανοίξεις-ασφαλτοστρώσεις των οδών: Αγ. Γεωργίου από την οδό Νηλέως έως την Αντιόχου, την Ευκλείας, την Τριών Ιεραρχών και άλλων συνδετήριων οδών στο σχέδιο πόλης Αγίου Γεωργίου,

* ανακατασκευή του καταστρώματος των οδών Πεισιστράτους, Ελευθερίου Διός και Τιμολέοντος με σταμπωτό δάπεδο.

Μετά τον προσυμβατικό έλεγχο από το Ελεγκτικό Συνέδριο υπογράφεται η σύμβαση με τον ανάδοχο και άμεσα θα αρχίσουν οι εργασίες εκτέλεσης του έργου.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 28, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΛΑΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΑΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator