Στον χορό των προκλήσεων και τα Τουρκικά ΜΜΕ! Επινοούν σκηνικά έντασης στα Ίμια - ΒΙΝΤΕΟ

0



Εξυπηρετώντας την τακτική της τουρκικής κυβέρνησης, αυτή των προκλήσεων και εντάσεων στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης και κυρίως το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή και το CNN Turk μεταδίδουν πως χθες το απόγευμα ελληνικά και τουρκικά πλοία ήρθαν αντιμέτωπα στην περιοχή των Ιμίων [σ.σ. Καρντάκ στο τουρκικό κείμενο].

Σύμφωνα με το πρακτορείο Ανατολή περίπου στις 18.30 ελληνικό πολεμικό πλοίο πλησίασε τα Ίμια και ένα τουρκικό πλοίο εμπόδισε τον πλου του. Τα δύο πλοία ήρθαν κοντά σε απόσταση 100 μέτρων και ανάμεσά τους μπήκε σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής.

Από την πλευρά του το CNN Turk αναφέρει και πως σήμερα το πρωί  «το ελληνικό σκάφος «ΑZ 913», κατευθύνθηκε στις 9 το πρωί από την Καλόλιμνο στα Ίμια και μετά παραβίασε τα τουρκικά χωρικά ύδατα»



Αναφέρει μάλιστα ότι τα τουρκικά και τα ελληνικά σκάφη του Λιμενικού έφτασαν το ένα το άλλο σε απόσταση αναπνοής και ισχυρίζεται πως το ελληνικό σκάφος έπαθε βλάβη βρισκόμενο μέσα στα τουρκικά χωρικά ύδατα.

Σύμφωνα πάντα με το CnnTurk το ελληνικό σκάφος έμεινε 30 λεπτά στα τουρκικά χωρικά ύδατα μέχρι να επσικευαστεί και στην συνέχεια στις 10.15 ρυμουλκήθηκε στα ελληνικά χωρικά ύδατα.

Η ένταση, γράφει το τουρκικό Cnn κράτησε συνολικά 75 λεπτά μέχρι να αποχωρήσει το ελληνικό σκάφος αφού χρειάστηκε να φέρει υλικά για την επισκευή μηχανικός από την Κω με φουσκωτό.

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί πως το φουσκωτό δεν φαίνεται σε καμία από τις φωτογραφίες…
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 23, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στον χορό των προκλήσεων και τα Τουρκικά ΜΜΕ! Επινοούν σκηνικά έντασης στα Ίμια - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator