Συνάντηση στο Υπουργείο Υποδομών Γιώργου Δέδε-Αννίβας Παπακυριάκου

0



Συνάντηση με τον γενικό γραμματέαΥποδομών Γιώργο Δέδε, είχε ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Συζήτησαν προβλήματα που ο Δήμος αντιμετωπίζει σε πολλά μέτωπα και στα οποία ο κ. Δέδες μπορεί να βοηθήσει λόγω της θέσης του στο Υπουργείο.

Επίσης, ο Δήμαρχος κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις για έργα που είναι αναγκαία, όπως τα αντιπλημμυρικά και η αποκατάσταση των ζημιών που έχει υποστεί το τμήμα της Π.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών, που διέρχεται από τα όρια του Δήμου Βέλου Βόχας.

Στο θέμα των αντιπλημμυρικών έργων, ο Δήμος Βέλου Βόχας έχει κηρυχτεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ύστερα από τα σοβαρά προβλήματα που προκάλεσαν οι πλημμύρες τον Σεπτέμβριο του 2016.

Πάνω σε αυτό ο Αννίβας Παπακυριάκος περιμένει από τον γενικό γραμματέα την χρηματοδότηση έργων για την θωράκιση του Δήμου και την αποκατάσταση ζημιών που έχουν προκληθεί.

Στο τμήμα τώρα της Π.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών επίσης η πρόταση του Δημάρχου αφορά την χρηματοδότηση έργων κυρίως αποκατάστασης του οδοστρώματος και των πεζοδρομίων, καθώς οι ζημιές που ο δρόμος έχει υποστεί από τα βαριά κυρίως οχήματα που διέρχονται καθημερινά είναι πολλές και μεγάλες.

Ο κ. Δέδες έχει ήδη υποσχεθεί την χρηματοδότηση των απαραίτητων αυτών έργων.

Τέλος, ο κ. Παπακυριάκος πρότεινε μια σειρά ακόμα έργων στο σύνολο του Δήμου, αναμένοντας και σε αυτά την στήριξη του Γιώργου Δέδε μέσα πάντα από τον θεσμικό του ρόλο.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 16, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συνάντηση στο Υπουργείο Υποδομών Γιώργου Δέδε-Αννίβας Παπακυριάκου "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator