Καταβεβλημένος ο Τσοχατζόπουλος στο Εφετείο: «Δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος – Τα πόδια του δεν άντεχαν»

0Ο Άκης Τσοχατζόπουλος υποβάλει σήμερα την τέταρτη αίτηση αποφυλάκισης του και ο δικηγόρος του, Γιώργος Παγουρόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω επισήμανε την εξαιρετικά επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του του και πως αν δεν γίνει δεκτή η αίτηση του αυτό θα τον επηρεάσει και ψυχολογικά, αλλά και σωματικά

«Η κατάσταση του είναι εξαιρετικά επιβαρυμένη. Δυστυχώς έχουμε κάθε μέρα που περνάει και καινούρια ιατρικά στοιχεία τα οποία επιβαρύνουν την γενική εικόνα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η εκπομπή πρόβαλε μάλιστα και φωτογραφίες από το Εφετείο Αθηνών.

«Ο Άκης Τσοχατζόπουλος όντως ήταν όρθιος, δεν μπορούσε βέβαια να σταθεί πολύ ώρα. Τα πόδια του δεν άντεχαν Χρειαζόταν να κάθεται ανά διαστήματα και περπατούσε πολύ αργά και φαινόταν ότι ταλαιπωρείται» είπε από την πλευρά της η δημοσιογράφος του «Φτιάξε καφέ να στα πω».

«Καθόντουσαν μαζί. Έβγαζε κάποιες φωτογραφίες με τον κ Τσοχατζόπουλο και προσπαθούσε να του φτιάξει λίγο τη διάθεση» σημείωσε στη συνέχεια η δημοσιογράφος της εκπομπής αναφορικά με την σύγυζό του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 02, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Καταβεβλημένος ο Τσοχατζόπουλος στο Εφετείο: «Δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος – Τα πόδια του δεν άντεχαν»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator