Έκοψαν τα τηλέφωνα στα γραφεία του Παναθηναϊκού

0Με ρεφενέ των παικτών πληρώθηκαν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι στο προπονητικό κέντρο του Συλλόγου

Με ρεφενέ των παικτών πληρώθηκαν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού καθώς η διοίκηση της ΠΑΕ έχει ξεχάσει να κάνει κατάθεση στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς εδώ και τρεις μήνες σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στην πράσινη ΠΑΕ είναι ότι απλήρωτοι είναι και οι λογαριασμοί τηλεφώνου στα γραφεία του Συλλόγου με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πραγματοποιηθούν εξερχόμενες κλήσεις οι υπάλληλοι.

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 03, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έκοψαν τα τηλέφωνα στα γραφεία του Παναθηναϊκού"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator