Νοσοκομείο Κορίνθου: Δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω ασύρματου δικτύου

0



Σας γνωρίζουμε ότι σε όλους τους χώρους του Νοσοκομείου υπάρχει δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω ασύρματου δικτύου (wi-fi).

Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί τμήμα της πράξης «Ένταξη Νοσοκομειακών Μονάδων στο Εθνικό Ακαδημαϊκό Δίκτυο ΕΔΕΤ για την υποστήριξη ερευνητικών και κλινικών δραστηριοτήτων στην ιατρική και τη βιολογία, σε νεφοϋπολογιστικό περιβάλλον (cloud computing)» του ΕΠ «Ψηφιακή Σύγκλιση» και υλοποιήθηκε με τη συνεργασία του Τμήματος Πληροφορικής του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου και του Εθνικού Δικτύου Έρευνας και Τεχνολογίας ΕΔΕΤ Α.Ε.

Για τον κωδικό πρόσβασης των επισκεπτών (gnk_guest) υπάρχουν ενημερωτικές πινακίδες σε κοινόχρηστους χώρους.

Από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Κορίνθου
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 13, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νοσοκομείο Κορίνθου: Δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω ασύρματου δικτύου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator