Ότι πεις Πάνο! Ο Καμμένος ισχυρίζεται ότι είναι κεντρώος και όχι (άκρο)δεξιός

0



Η αξιολόγηση θα κλείσει και νέα μέτρα δεν θα ληφθούν, υποστηρίζει ο υπουργός Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Ο ίδιος προκαλεί αίσθηση, δηλώνοντας «κεντρώος», πατριώτης κι όχι… εθνικιστής.

Επιτίθεται μάλιστα στη Ν.Δ. και αποκλείει οποιοδήποτε ενδεχόμενο συνεργασίας με τη σημερινή αξιωματική αντιπολίτευση μελλοντικά.

«Οι συμφωνίες που έχουμε κάνει με τον ΣΥΡΙΖΑ τηρούνται και δεν πάμε να κάνουμε πολιτική σπέκουλα», απαντάει δε στο ερώτημα τι θα πράξουν οι ΑΝ.ΕΛΛ. σε περίπτωση που χρειαστεί να ψηφίσουν νέα μέτρα.

Ερωτηθείς για τον ιδεολογικό του χώρο, είπε χαρακτηριστικά:

«Εγώ ξεκίνησα την πολιτική μου καριέρα με τη ΔΗΑΝΑ του Κωστή Στεφανόπουλου. Στη Νέα Δημοκρατία πρέσβευα πάντα αυτό που λεγόταν μεσαίος χώρος σε συνεργασία με την Κεντροδεξιά. Ποτέ δεν δέχθηκα συνεργασίες με ακροδεξιά στοιχεία, όπως είναι ο Βορίδης, ο Πλεύρης ή άλλοι που ενσωματώθηκαν με τη Νέα Δημοκρατία.

Άρα, λοιπόν, τον ιδεολογικό μου χώρο θα τον βάλετε μάλλον στο Κέντρο παρά στη σκληρή Δεξιά. Δεν πιστεύω στην ομοσπονδιοποίηση της Ευρώπης με την έννοια της κατάργησης των εθνών – κρατών. Εγώ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πιστεύουμε στην ενωμένη Ευρώπη των εθνών – κρατών, με τη διατήρηση των σημαιών, της εθνικής κυριαρχίας του κάθε κράτους, της ιδιαιτερότητας και των παραδόσεων του κάθε λαού».
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 12, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ότι πεις Πάνο! Ο Καμμένος ισχυρίζεται ότι είναι κεντρώος και όχι (άκρο)δεξιός"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator