Χιλιομόδι, Άσσος και Σπαθοβούνι στο πλευρό των ξεσηκωμένων αγροτών της Κορινθίας

0Στο χορό των κινητοποιήσεων μπαίνουν και οι αγρότες της Ανατολικής Κορινθίας.

Οι αγρότες έχουν προγραμματίσει να συγκεντρωθούν Παρασκευή στις 3 το μεσημέρι στα Διόδια του Σπαθοβουνίου.

Το δεύτερο μπλόκο είχε προαναγγελθεί απο τους αγρότες την πρώτη μέρα των κινητοποιήσεων πως λόγω τις οικονομικής κρίσης είναι δύσκολο οι αγρότες να μετακινούνται σε μεγάλες αποστάσεις γιαυτό εξέταζαν το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν και δεύτερο μπλόκο μέσα στην Κορινθία.

Σύμφωνα λοιπόν με την ίδια πηγή το σημείο αυτό βρέθηκε και είναι τα διόδια Σπαθοβουνίου.

Έτσι λοιπόν οι αγρότες προγραμματίζουν την πρώτη συγκέντρωση την Παρασκευή στις 3 το μεσημέρι και καλούν και τους άλλους αγρότες της ανατολικής Κορινθίας να συμμετέχουν.

Είναι σχετικά νωρίς να μιλάμε για ένα ακόμα μπλόκο αφού αυτό θα εξαρτηθεί από την συμμετοχή την δυναμική και την πρόθεση των αγροτών να παραμείνουν εκεί.

Οι Πρόεδροι των Αγροτικών περιοχών, Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Κορινθίων Χιλιομοδίου Δημήτρης Μπίτζιος, Άσσου Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος, και Σπαθοβουνίου Παναγιώτης Μιχαλόπουλος στηρίζουν αυτή την κινητοποίησή και καλούν τους αγρότες των κοινοτήτων τους να συμμετέχουν.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 09, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χιλιομόδι, Άσσος και Σπαθοβούνι στο πλευρό των ξεσηκωμένων αγροτών της Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator