Όταν ο Κουβέλης «δούλευε ψιλό γαζί» τους πάντες και καλούσε για ψήφο στη ΔΗΜΑΡ, ενώ ο ίδιος ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ

0Μεγάλη αίσθηση και έκπληξη προκάλεσε η απίστευτη ομολογία του άλλοτε προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη πως στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, παρότι τότε ηγούταν του συνδυασμού «Πράσινοι -Δημοκρατική Αριστερά».

Ειδικότερα ο κ. Κουβέλης αποκάλυψε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη πως «στις προηγούμενες και στις προ προηγούμενες ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Στο δημοψήφισμα ψήφισα όχι. Και θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ».

Η ειρωνεία είναι πως τότε ο Φ. Κουβέλης υποστήριζε κιόλας τον Γενάρη του 2015 πως «η ΔΗΜΑΡ θα είναι παρούσα στην επόμενη Βουλή για να μπορέσει να συμβάλλει με τις θέσεις της, τις διεκδικήσεις της, τη φερεγγυότητα της στο άλλαγμα της σελίδας, στην προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας», αλλά στην κάλπη έριξε τελικά το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ψήφος σε μας, στο συνδυασμό Πράσινοι-Δημοκρατική Αριστερά, είναι ψήφος για μια προοδευτική αλλαγή στη χώρα», έλεγε ο Φώτης Κουβέλης στη διακαναλική συνέντευξη του εκλογικού σχήματος Πράσινοι-ΔΗΜΑΡ, που έδινε τότε με τον Νίκο Χρυσόγελο από την πλευρά των Πρασίνων στο πλάι του.

Μάλιστα, αφού είχε ψηφίσει στις 25 Ιανουαρίου στο 5ο Λύκειο Περιστερίου, μαζί με τον συνεπικεφαλής του συνδυασμού «Πράσινοι- Δημοκρατική Αριστερά», Νίκο Χρυσόγελο δήλωνε εμφατικά: «Οι πολίτες πρέπει να δώσουν εντολή να πάει ο τόπος μπροστά, να πορευτεί η Ελλάδα με την κοινωνία όρθια».ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 24, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Όταν ο Κουβέλης «δούλευε ψιλό γαζί» τους πάντες και καλούσε για ψήφο στη ΔΗΜΑΡ, ενώ ο ίδιος ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator