Απίστευτες εικόνες! Ουρές και σπρωξίματα για ένα δωρεάν πιάτο… φασολάδας στη Θεσσαλονίκη - ΒΙΝΤΕΟ

0Η φτώχεια και η ανέχεια «χτυπούν κόκκινο» στην Ελλάδα της κρίσης και αυτό φαίνεται σε κάθε ευκαιρία, όπως σήμερα στη Θεσσαλονίκη, όπου εκατοντάδες πολίτες στήθηκαν στις ουρές και σπρώχτηκαν για να παραλάβουν έναν πιάτο με φασολάδα και άλλα παραδοσιακά εδέσματα, τα οποία προσφέρονταν στο πολιτιστικό κέντρο της Τούμπας.

Είναι χαρακτηριστικό πως η μαζική προσέλευση του κόσμου δημιούργησε δυσάρεστες καταστάσεις με ηλικιωμένους δημότες να αλληλοσπρώχνονται για μια θέση στην ουρά και να δημιουργείται ένταση.

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 27, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απίστευτες εικόνες! Ουρές και σπρωξίματα για ένα δωρεάν πιάτο… φασολάδας στη Θεσσαλονίκη - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator