ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ: "Να απαντήσουμε σε σενάρια και μυθοπλασίες που φαντάστηκε ο κ. Νανόπουλος;" - ΒΙΝΤΕΟ

0Για την ποιότητα της Αντιπολίτευσης που ασκείται στην Δημοτική Αρχή αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός.  

Αφορμή ήταν το έγγραφο που κατέθεσε ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών κ. Βασίλης Νανόπουλος και αφορούσε το περίπτερο που βρίσκεται απέναντι από το Νοσοκομείο.

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 02, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ: "Να απαντήσουμε σε σενάρια και μυθοπλασίες που φαντάστηκε ο κ. Νανόπουλος;" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator