Άδωνης για ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι! «Αφού πήγε για επενδυτές γιατί το κράτησε κρυφό και πήγαν μαζί του στενά πρόσωπα;» - ΒΙΝΤΕΟ

0



Επιμένει στο θέμα που ανέδειξε ο ίδιος, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

«Αν πήγε για να βρει επενδυτές στο Παρίσι ο πρωθυπουργός θα το κράταγε κρυφό; Και γιατί δεν τον ακολούθησαν οι συνεργάτες που είχε στην Λισαβόνα και πήγαν μαζί του στενά πρόσωπα;», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, κάνοντας αναφορά στο non paper, με το οποίο απάντησε στις καταγγελίες του το Μαξίμου, στο οποίο αναφερόταν ότι επιστρέφοντας από τη Λισαβόνα, ο πρωθυπουργός έκανε ολιγόωρη στάση στο Παρίσι, για να συναντήσει επενδυτές.

Ο κ. Γεωργιάδης επέμεινε να δοθεί στη δημοσιότητα η λίστα των επιβαινόντων με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος που πήγαν στο Παρίσι με τον πρωθυπουργό, τονίζοντας ότι περιμένει την απάντηση του αρμοδίου υπουργού Αμυνας, στην ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή. Όταν ρωτήθηκε τι θα συμβεί αν δεν λάβει αυτή την απάντηση, αποκρίθηκε μιλώντας στο «Ε»: «Θα πάρω απάντηση από το υπουργείο Άμυνας. Με τον Αδωνι δεν μένει έτσι. Τους συνιστώ να μην γίνουν κι άλλο ρεζίλι των σκυλιών».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εκτόξευσε τα πυρά του και κατά του Νίκου Καρανίκα, σημειώνοντας ότι τα κυβερνητικά στελέχη «μέσα στον πανικό τους», έκαναν λάθος ακόμη και τις ημερομηνίες, καθώς όπως είπε στο non paper γίνεται λόγος για την 1η Φεβρουαρίου αντί της 31ης Ιανουαρίου. «Αυτός ο Καρανίκας ούτε το ημερολόγιο δεν άνοιξε», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης, συμπληρώνοντας «Αυτός γράφει τα non paper».

Ακόμη, απαντώντας στο non paper που τον κατηγορούσε ότι ενέπλεξε τα παιδιά του πρωθυπουργού στην πολιτική αντιπαράθεση, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν το έκανε σε καμία δήλωσή του. «Ξαφνικά, από μόνοι τους στο Μαξίμου μίλησαν για τα παιδιά του πρωθυπουργού», συμπλήρωσε.

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 05, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άδωνης για ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι! «Αφού πήγε για επενδυτές γιατί το κράτησε κρυφό και πήγαν μαζί του στενά πρόσωπα;» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator