ΤΟ ΕΚΡΥΒΑΝ επί δεκαετίες! ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ της ΑΕΠΙ και ο ρόλος του Γιαννίκου...

0



Nico Mastorakis 

AEΠΙ=ΑΠΑΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΠΟΙΗΣΗΣ;

Δεκαετιες ηταν γνωστο πως η ΑΕΠΙ φροντιζε περισσοτερο τα συμφεροντα των ιδιοκτητων της, παρα των δημιουργων. Τωρα ξεσπασε το σκανδαλο. Ο προσφατος ελεγχος του κρατους (που η ΑΕΠΙ προσπαθησε επι χρονια να μπλοκαρει) αποκαλυψε σημεια και τερατα στον οργανισμο, που, με την αδεια ενος αφελους και μεροληπτικου νομου, της επετρεπαν να ληστευει μπαρ, κλαμπ, καφενεια, ταβερνες, ραδιοφωνα (ακομη και ιντερνετικα) και να οδηγει στα δικαστηρια χιλιαδες μικροιδιοκτητες, πληρωνε στην οικογενεια που αποτελουσε το διοικητικο της συμβουλιο, 52,000 ευρω το μηνα μισθους, δανεια, bonus, ομως δεν ειχε αποδωσει στους συνθετες/στιχουργους καπου 29 εκατομμυρια ευρω.

Κανεις δεν θα μαθει ποτε ποσα εκατομμυρια που εισεπραξε για λογαριασμο ακομη και πεθαμενων ξενων συνθετων, δεν πηγαν ποτε στους νομιμους κατοχους τους. Η ΑΕΠΙ εχει χρεη 19 εκατομμυριων ευρω αφου κατασπαταλουσε τα μετρητα της σε "εταιριες" αμεσα συνδεδεμενες. Αναμενονται μαζικες αγωγες, με πρωτη τη δικη μου.

Ακομη δεν το εχω χωνεψει οτι η ΑΕΠΙ εδινε αδεια να κυκλοφορει τα τραγουδια μου (και δεκαδων αλλων) ο Γιαννικος χωρις την αδεια μου και οτι ο Τασος Παπασταματης πεθανε μονος του και παμπτωχος, ενω ο Γιαννικος με την ΑΕΠΙ εβγαζαν σκληρο παραδάκι απο τη φωνη του και τα τραγουδια με στιχους του.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 13, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΟ ΕΚΡΥΒΑΝ επί δεκαετίες! ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ της ΑΕΠΙ και ο ρόλος του Γιαννίκου..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator