Υποψηφιότητα Φάνη Σιτέ για ΕΠΣ Κορινθίας

0Φάνης Σιτές:Υποψήφιος πρόεδρος ΕΠΣ Κορινθίας

Αγαπητοί παράγοντες του Κορινθιακού ποδοσφαίρου,τα τελευταία χρόνια το ποδόσφαιρο στον νομό μας διανύει μια φθίνουσα τροχιά που οδηγεί τα ποδοσφαιρικά σωματεία σε μαρασμό και το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου σε ατονία.

Παρατηρείται λοιπόν το φαινόμενο η επιβίωση των σωματείων αυτών να εξαρτάται σχεδόν αποκλειστικά από την συγκινητική εθελοντική προσφορά των διοικήσεων τους.

Η απουσία στήριξης της σημερινής ΕΠΣ προς τα σωματεία του νομού μας είναι δεδομένη και αδιαμφισβήτητη.

Επιλεκτικά εθελοτυφλούν κλείνοντας τα αυτιά στις κραυγές αγωνίας των σωματείων αυτών και θεωρώντας προφανώς ότι η απλή ''διαχείριση''του πρωταθλήματος και του Κυπέλου είναι επαρκής τρόπος αντιμετώπισης όλων των προβλημάτων του νομού.Και με αυτήν την ''απλή διαχείριση'' φτάσαμε ως εδώ.

Απέναντι σε όλα αυτά τα γεγονότα και έχοντας πλήρη επίγνωση των καταιγιστικών αλλαγών που έρχονται στο άμεσο μέλλον, αλλαγές που σκοπό έχουν να συρρικνώσουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, πήρα την απόφαση να ηγηθώ μια προσπάθειας ανθρώπων και να τεθούμε στη υπηρεσία των σωματείων του νομού μας.

Πάνω σε αυτό το πλαίσιο η συμφωνία μας με όλους εσάς απαιτεί:

-Να πούμε εξαρχής ΟΧΙ σε αυτούς που θέλουν να συντηρήσουν μια κακή κατάσταση.

-Να πούμε ΟΧΙ σε όσους ζουν εις βάρος του ποδοσφαίρου.

-Λέμε ΝΑΙ στις ανοικτές πόρτες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας.

-Λέμε ένα τεράστιο ΝΑΙ στο αγαπημένο μας ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο,το κύτταρο που γεννά και τροφοδοτεί τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Εγώ και οι άνθρωποι που πλαισιώνουν αυτήν την προσπάθεια,μεγαλώσαμε στην αγκαλιά των Κορινθιακών γηπέδων,''ψηθήκαμε'' μέσα από τα σωματεία,τιμήσαμε τον λόγο μας..

Αυτόν το λόγο καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας και δίνουμε μια υπόσχεση για το δεύτερο σημαντικότερο πράγμα της ζωής μας που είναι το ποδόσφαιρο.Nα σταματήσουμε την κατηφόρα του αθλήματος που αγαπάμε και μαζί με αυτό τέλος, θα απομονωθούν όλοι όσοι αντιμετωπίζουν την μπάλα αποκλειστικά και μόνο για προσωπικό τους όφελος.

Δεσμευόμαστε απέναντι στα διοικητικά συμβούλια των ποδοσφαιρικών σωματείων της Κορινθίας να καταθέσουμε σύντομα τις προτάσεις του συνδυασμού μας στις οποίες θα εμπεριέχονται οι λύσεις που όλοι ζητάτε και πλέον απαιτείτε.

Στις εκλογές του καλοκαιριού καλούμαστε να αποφασίσουμε -σε μια κρίσιμη στιγμή- για το μέλλον του ποδοσφαίρου στο νομό μας,για το μέλλον του αθλήματος που αγαπάμε και υπηρετούμε με περηφάνεια.

Σας καλούμε δίπλα μας,αρωγούς και συμπαραστάτες στην προσπάθεια μας αυτή.

Μετά τιμής
Φάνης Σιτές
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 10, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Υποψηφιότητα Φάνη Σιτέ για ΕΠΣ Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator