ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: "Πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων και δραστηριοτήτων"

0


Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017, στο Επιμελητήριο Κορινθίας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα: "Πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων και δραστηριοτήτων¨.

Ύστερα από την σύντομη ομιλία του Προέδρου του Επιμελητηρίου, κ. Βασίλη Νανόπουλου, την παρουσίαση και ανάλυση του θέματος έκανε ο Διευθυντής του Διεπιμελητηριακού Φορέα Πιστοποίησης, κ. Άγγελος Τόκας.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 02, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: "Πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων και δραστηριοτήτων""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator