Συλλεκτική εκπομπή: Άγρια κόντρα Άδωνι Γεωργιάδη - Παύλου Πολάκη - ΒΙΝΤΕΟ

0



Συλλεκτική εκπομπή!

Αφοπλιστικός Άδωνις, προσκεκλημένος στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου, στο Kontra Channel, εκτός από τις απαντήσεις που έδωσε προς πάσα κατεύθυνση, έπιασε και τον κο Πολάκη να πέφτει ο ίδιος στην παγίδα λάσπης που του έστησε.

Ο Υπουργός κος Πολάκης, παρενέβη τηλεφωνικώς στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου. Mίλησε προσβλητικά και απαξιωτικά στον Αντιπρόεδρο της #ΝΔ, έβρισε, έκανε υποδείξεις ύφους, τον κατηγόρησε ότι αύξησε την τιμή ενός συγκεκριμένου φαρμάκου (LUCENTIS) της εταιρείας #Νovartis, ότι προέβη σε διορισμούς δικών του ανθρώπων στο #ΚΕΕΛΠΝΟ και στο τέλος έκλεισε το τηλέφωνο και αποχώρησε.

Στη συνέχεια, ο Άδωνις, παραμένοντας ευγενικός και ψύχραιμος, έδωσε σαφείς και στοιχειοθετημένες απαντήσεις στον κο Πολάκη, αλλά και στον κόσμο που παρακολουθούσε, αποσβολωμένος, τον μονόλογο μίσους του Υπουργού.

Κάποια σημεία, όπως τα παρακάτω, ήταν ιδιαιτέρως διαφωτιστικά:

- Ο Άδωνις, ως Υπουργός Υγείας, είχε μειώσει την τιμή του #LUCENTIS, πράγμα που δεν συνέχισε, ως όφειλε και ο κος Πολάκης, επιβαρύνοντας, άσκοπα, το ποσοστό της συμμετοχής του ασθενούς, και οφελόντας έτσι την παρασκευάστρια φαρμακευτική εταιρεία Novartis..

- Ο κος Πολάκης, με τη δικαιολογία ότι η Ελλάδα ήταν στον κλοιό των δανειστών, παραδέχτηκε στην τηλεόραση, ότι η κυβέρνηση δεν έβγαλε #δελτίο_τιμών το 2015. Δηλαδή δεν κατέβασαν (ενώ υποχρεούνταν) την τιμή σε 12.500 χιλιάδες φάρμακα, σε πάνω από το 50% των φαρμάκων που έπρεπε να πέσει η τιμή τους γιατί είχε λήξει η περίοδος της προστασίας τους.

- Η παραδοχή αυτή συνιστά (όπως επισήμανε ο Άδωνις) #κακουργηματική_πράξη, μεγάλη ζημία κατά του ελληνικού λαού στο ποσοστό της συμμετοχής του ασθενούς, και φυσικά ο κος Π. Πολάκης, ο κος Α. Ξανθός και ο κος Π. Κουρουπλής θα πρέπει να κληθούν από την ελληνική δικαιοσύνη και να εξηγήσουν για ποιον λόγο δεν εφάρμοσαν τον νόμο.

- Έχει έρθει στην βουλή δικογραφία από τον εισαγγελέα, για τους διορισμούς της #ΜΕΘ, μετά από τη μήνυση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και ο εισαγγελέας ζητάει την ποινική διερεύνυση των ευθυνών Πολάκη για παράνομους διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Τι μαθαίνει κανείς..

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 22, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συλλεκτική εκπομπή: Άγρια κόντρα Άδωνι Γεωργιάδη - Παύλου Πολάκη - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator