Χαμός στον αέρα του ΣΚΑΪ: Προπηλάκισαν δημοσιογράφο – Ο Μπογδάνος πήρε τηλ. στο αστυνομικό τμήμα Ωραιόκαστρου - ΒΙΝΤΕΟ

0



Ένταση επικράτησε στην σύνδεση της εκπομπής ΣΚΑΪ στις 3, με το 1ο δημοτικό σχολείο Ωραιoκάστρου.

Eκεί, πραγματοποιούνται συγκεντρώσεις, αναφορικά με την φοίτηση των προσφυγόπουλων, με ομάδες υποστήριξης των προσφύγων από τη μια πλευρά και ομάδες που δε θέλουν τα προσφυγόπουλα στο σχολείο από την άλλη πλευρά.

Πρόκειται αφενός για μέλη αντιεξουσιαστικών ομάδων, που ζητούν ανοιχτά σχολεία για όλους και αφετέρου για μέλη της Πατριωτικής Ένωσης Πολιτών Ωραιοκάστρου.

Στο σημείο βρίσκεται η Ελένη Ιατρού, που προπηλακίστηκε από γονείς και ανθρώπους που βρίσκονταν στο σημείο και διαμαρτύρονταν έξω από το σχολείο.


Ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Μπογδάνος, τηλεφώνησε μάλιστα στο αστυνομικό τμήμα Ωραιοκάστρου για να ζητήσει την επέμβαση της αστυνομίας στο σημείο.

Αφού η σύνδεση διακόπηκε, μετά από επίθεση ανθρώπων στην κάμερα του σταθμού, επανήλθε ξανά με τηλεφωνική σύνδεση.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 21, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χαμός στον αέρα του ΣΚΑΪ: Προπηλάκισαν δημοσιογράφο – Ο Μπογδάνος πήρε τηλ. στο αστυνομικό τμήμα Ωραιόκαστρου - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator