Η δήλωση της χρονιάς από τον Πετρόπουλο: "Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μου λένε πως θέλουν μεγαλύτερες εισφορές" - ΒΙΝΤΕΟ

0Οι ελεύθεροι επαγγελματίες με σταματούν και μου λένε "H θέλουμε μεγαλύτερες εισφορές για να πάρουμε και μεγαλύτερες συντάξεις", και αυτό είναι μία πραγματικότητα», δήλωσε ο υφυπουργός Εργασίας, Αναστάσιος Πετρόπουλος, σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Θησείο.

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 09, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η δήλωση της χρονιάς από τον Πετρόπουλο: "Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μου λένε πως θέλουν μεγαλύτερες εισφορές" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator