Φύγαμε... για Βενεζουέλα!!!

0



Αποκαταστάθηκε η αλήθεια για την Βενεζουέλα. Μπήκαν στη θέση τους οι συκοφάντες που κατηγορούν τον Τσαβισμό και τον Μαδουρισμό. Ναι, υπάρχουν και κάποιοι στην Ελλάδα που μπορούν, που τολμούν να μιλήσουν μέσα από την καρδιά τους. Να συγκινηθούν με τον λαό της χώρας αυτής που ζει στον παράδεισο.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, ένας από τους 153 βουλευτές που αποφασίζουν για τη ζωή μας, αποφάσισε να μιλήσει έξω από τα δόντια. Κι αν δεν το ξέρετε είναι και πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Φιλίας με την Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας. Να φανταστούμε ότι πληρώνεται για κάθε συνεδρίαση στην οποία παίρνει μέρος...

Ο Μηταφίδης, λοιπόν, ανέφερε: «επειδή άκουσα σήμερα έναν «υποτιθέμενο έγκυρο σχολιογράφο εκτός από αυτά τα υποτιμητικά και τα προσβλητικά που είπε για τις στρατιές των ανθρώπων που έδωσαν τη ζωή τους χωρίς κανένα κέρδος, αφού εκθείασε το κέρδος ότι είναι η κινητήρια δύναμη της ιστορίας, είπε και το εξής εκπληκτικό: «Οι κομμουνιστές που κυβερνούν την Ελλάδα σήμερα, γιατί κομμουνιστές είναι, έχουν πρότυπό τους τον Τσάβες και τον Μαδούρο, ο οποίος εφαρμόζει την δίαιτα Μαδούρο και έχουν χάσει από έξι κιλά τουλάχιστον οι Βενεζουελάνοι».

Και συνεχίζει ο Μηταφίδης: «Θέλω, λοιπόν, να του απαντήσω σε όλα αυτά τα απαξιωτικά. Και ξέρετε ποια σχόλια θυμίζουν έτσι; Οι παλιοί τα θυμόμαστε. Με αυτά μεγαλώσαμε. Οι «Σοβιετολόγοι» τύπου Γεωργαλά τα έλεγαν αυτά. Τα θυμάστε αυτά. Και τα έλεγαν σε ποιους; Σε αυτούς που πηγαίναν στο σχολείο και έτρωγαν τα σκουπίδια κάθε πρωί.

Σας δίνω, λοιπόν, ορισμένα στοιχεία για αυτούς που έχουν πάθει απίσχναση και οι οποίοι είναι σε καθεστώς οικονομικού αποκλεισμού, όπως ξέρετε. Του ΟΗΕ είναι, αγαπητοί συνάδελφοι. Στο διάστημα έχουν ανεγερθεί ενάμισι εκατομμύριο κατοικίες πλήρως εξοπλισμένες. Και δόθηκαν δωρεάν. Ξέρετε τι είναι οι φαβέλες σε αυτές τις χώρες. Ακούστε κάτι άλλο.

Το δημόσιο χρέος είναι κάτω από το 30% του ΑΕΠ, η ανεργία είναι στο 5%, η ακραία φτώχεια που πριν από την Μπολιβαριανή επανάσταση ήταν στο 30%, σήμερα είναι στο 5% του πληθυσμού. Μάλιστα, ο αρμόδιος Οργανισμός του ΟΗΕ έχει ανακηρύξει την Βενεζουέλα ελεύθερη από την πείνα. Μάλιστα, το επισιτιστικό πρόγραμμα του ΟΗΕ φέρει και το όνομα του Τσάβες. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας. Και σας ευχαριστώ".

Πάρτε να μάθετε λοιπόν κύριοι που συκοφαντείτε την επανάσταση. Είναι ψεύτικες οι εικόνες με τους Βενεζουελάνους να πεινάνε. Να μην έχουν ούτε κωλόχαρτο, να βγαίνουν στους δρόμους για φάρμακα. Είναι ψεύτικες οι φωτογραφίες με τις πόρνες που έχουν γεμίσει τη χώρα για ένα κομμάτι ψωμί. Ελεύθερη πείνας η χώρα και γι' αυτό βγαίνουν στους δρόμους να πανηγυρίσουν οι κάτοικοι. Ούτε ανεργία, ούτε επισιτιστική κρίση, ούτε τίποτε. Και τολμάτε εσείς Έλληνες που δεν έχετε να φάτε, να συγκριθείτε με τους... Μπολιβαριανούς; Ντροπή σας, να προσβάλλετε τον παράδεισο της Νοτίου Αμερικής.

Τέτοιοι είμαστε, τέτοια χώρα έχουμε, τέτοιοι μας κυβερνούν. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας...

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 25, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Φύγαμε... για Βενεζουέλα!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator