Γιουσουφάκια του Βεζύρη δεν πρόκειται να γίνουμε

0Στο Antinews διαβάσαμε με πολύ προσοχή τα σχόλια και τις κριτικές για το άρθρο που έλεγε «γιατί ο Μητσοτάκης δεν θα νικήσει τον Τσίπρα». Υπήρξαν πολύ αιχμηρές τοποθετήσεις και κυρίως έντονη κριτική εναντίον μας. Άλλοι έλεγαν ότι κάνουμε επίθεση στον Μητσοτάκη και τη ΝΔ, άλλοι ότι βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας στο χώρο της δεξιάς, άλλοι υποτιμητικά είπαν ότι μοιάζουμε με όλους εκείνους που έχουν συμφέροντα και επιτίθενται στη ΝΔ.

Υπήρξαν και πολλοί που μίλησαν για ισοπεδωτική κριτική που ασκούμε στον πρόεδρο και ότι δεν είναι η ώρα για να βγει όλο το πρόγραμμα του κόμματος. Δεν αναφερόμαστε στις γελοιότητες κάποιων που συνεχίζουν να ταυτίζουν το Antinews με τον Σαμαρά και δια της εις άτοπον απαγωγής λένε «πόλεμος Σαμαρά κατά Μητσοτάκη» ή ότι τα έσπασε ο πρώην πρωθυπουργός με τον Κυριάκο και θέλει να κάνει κόμμα. Είναι τόσο ανόητοι όλοι αυτοί όσο και όταν κάποιος αναφέρει το γνωστό «ο αστυνομικός είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο, άρα και ο αστυνομικός είναι μπουζούκι».

Κατ’ αρχάς να διευκρινίσουμε ότι δεν απευθυνόμαστε στα troll απ’ όπου κι αν προέρχονται. Αν δηλαδή πρόκειται για διαδικτυακούς καλικάντζαρους που έχουν έδρα την οδό Πειραιώς το μόνο που έχουμε να τους πούμε είναι «καλά μωρέ, έτσι θα κυβερνήσετε τη χώρα; Με τις πρακτικές του παρελθόντος ή μ’ αυτά που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ; Αυτό είναι το όραμά σας για μια Ελλάδα που βαράει διάλυση»;

Δεν απευθυνόμαστε επίσης στους φυγόμυαλους. Εκείνους δηλαδή που νομίζουν ότι με το να μην υπάρχουν φωνές κριτικής, να μην καταγράφεται η αντίθετη άποψη ο Κυριάκος θα γίνει εν μια νυκτί μεγάλος ηγέτης. Ίσως κάποιοι να επιθυμούν να υπάρχουν στη ΝΔ μόνο χανουμάκια να κάνουν αέρα στον Μητσοτάκη και να του λένε «πολυχρονεμένε μας πασά, είσαι θεός, είσαι παμμέγιστος, προχώρα και μη σε νοιάζει τίποτε».

Τέτοιοι υπάρχουν αρκετοί και ο βασικός σκοπός τους, πέραν της ανοησίας, είναι να σιτιστούν τώρα ή όταν η ΝΔ γίνει κυβέρνηση. Το «μαρούλι» σκέπτονται και την εξουσία. Πώς θα πιάσουν θεσούλα «συμβούλου» δίπλα στον αρχηγό. Αυτοί καλά κάνουν. Στη ΝΔ δεν έχουν πάρει το μάθημά τους από το παρελθόν. Οι σύμβουλοι κατέστρεψαν και τον Καραμανλή (αν κι αυτός δεν ήθελε και πολύ), οι σύμβουλοι και τον Σαμαρά. Πάλι τα ίδια θα ζήσουμε δηλαδή όταν η ΝΔ αναλάβει την εξουσία; Αυτή είναι μωρέ η αγάπη σας για την πατρίδα; Πώς θα είστε στον πρωινό καφέ του Κυριάκου και πώς θα μπουκάρετε στο Μαξίμου; Αν θέλετε να είστε οι «γαλάζιοι»… Καρανίκες με γεια σας με χαρά σας. Εμείς στο Antinews γιουσουφάκια του Βεζύρη δεν πρόκειται να γίνουμε.

Απευθυνόμαστε κατά κύριο λόγο στους τίμιους και υγιώς σκεπτόμενους Νεοδημοκράτες. Σ’ εκείνους που θέλουν κάτι περισσότερο για τη χώρα, όχι μια από τα ίδια. Σ’ αυτούς που βρέξει – χιονίσει ΝΔ θα ψηφίσουν γιατί πιστεύουν ότι η λαίλαπα της Αριστεράς μόνο έτσι θα γιατρευτεί. Σ’ όλους αυτούς λοιπόν λέμε να διαβάζουν καλά τα άρθρα που γράφουμε για τη ΝΔ και τον Κυριάκο. Εκεί την εκφράζουμε την αγωνία μας και μόνο για την Ελλάδα. Όχι για τη ΝΔ, τον Κυριάκο, τον Σαμαρά ή όποιον άλλον. Αυτό που λέμε κάθε φορά που γράφουμε ένα άρθρο για το κόμμα είναι ότι προηγείται η πατρίδα, όλοι οι υπόλοιποι δεν είναι τίποτε μπροστά στο βασικό διακύβευμα. Να σωθεί η χώρα, να πάει μπροστά, να αλλάξουν οι Έλληνες. Αν υπάρχει ένας ηγέτης που μπορεί να υπηρετήσει αυτό το όραμα τότε ας είναι και ο διάβολος ο ίδιος.

Παραμερίσαμε την… απέχθεια για το Μητσοτακέικο και για όσα έχουν κάνει ο πατριάρχης ή η Ντορούλα για τον τόπο. Είπαμε ότι αφού ο κόσμος της ΝΔ επέλεξε τον Κυριάκο, κι εμείς μαζί του είμαστε. Ούτε υστερόβουλα, ούτε με μίσος εναντίον του. Αλλά με σκοπό μόνο να κάνουμε κριτική στα κακώς κείμενα προκειμένου να γίνει καλύτερος αρχηγός και καλύτερος πρωθυπουργός.

Αν ο ίδιος ο Κυριάκος δε θέλει να γίνει και ακούει μόνο τους σφουγγοκωλάριους του κόμματος και τους περαστικούς έξω από την Πειραιώς τότε πολύ σύντομα θα είναι παρελθόν κι αυτός. Εμείς όμως θα του θυμίζουμε «σου τα λέγαμε Κυριάκο και δεν μας άκουγες».

Εν κατακλείδι: Όποιος ονειρεύεται μια Ελλάδα καλύτερη είναι μαζί μας και είμαστε μαζί του. Όποιος δεν θέλει να διαβάζει κριτικές και να μη μαθαίνει τι συμβαίνει πραγματικά στη ΝΔ ας πάει στα sites που γλείφουν από το πρωί ως το βράδυ και κοιμίζουν τους οπαδούς. Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι.

Εδώ είμαστε για να δείξουμε ότι αξίζει μια καλύτερη ΝΔ για την Ελλάδα και μια καλύτερη Ελλάδα για τους Έλληνες. Τουλάχιστον τους υγιώς σκεπτόμενους.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 04, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιουσουφάκια του Βεζύρη δεν πρόκειται να γίνουμε"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator