Ο Σαμαράς δικαιώνεται και για την ΕΡΤ

0



Είναι η πρώτη φορά που θα πούμε μπράβο στη ΝΔ γιατί αντέδρασε επιτέλους σωστά, μάγκικα και πειραιώτικα (θα λέγαμε αν δεν μας παρεξηγούσαν ορισμένοι).

Άφησε κατά μέρους τις ευγένειες και τις κολεγιακού τύπου αντιδράσεις κι αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Αν και για λάθος θέμα, όπως οι ανοησίες με τα πρωθυπουργικά ταξίδια και την ηθική της οικογένειας Τσίπρα να πηγαίνει βολτίτσες στο Παρίσι με το αεροσκάφος του ελληνικού δημοσίου.

Όμως, με μπροστάρη τον Άδωνι επιτέλους ακούστηκε η φωνή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κι αυτό είναι παρήγορο αν συνεχιστεί με πραγματική αντιπολίτευση και σε άλλα, μείζονα θέματα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδείξει ότι είναι καθεστώς. Τις τελευταίες ημέρες απλά έδειξε και ότι δεν ορρωδεί προ ουδενός.

Κάτι οι μισθοί των golden boys στον ΑΔΜΗΕ, κάτι το «Tsipras tours» με τα λεφτά των Ελλήνων, κάτι οι περίεργες συναντήσεις με τον Ρότσιλντ που κάποτε ο Καμμένος έβριζε και μιλούσε για τον καταστροφέα της ελληνικής οικονομίας.

Κι ενώ το Βατερλό με τις ασφαλιστικές εισφορές συνεχίζεται και το μπάχαλο με τους μετανάστες έχει πλέον καταντήσει κωμικοτραγικό, όπως και η φάτσα του Μουζάλα χθες στο Ελληνικό, εκεί που έδειξε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι κάνει αυτό που γουστάρει είναι στην υπόθεση της ΕΡΤ. Πρόκειται για την πλήρη επιβεβαίωση του Σαμαρά που την έκλεισε και ίσως να μην έπρεπε να την ανοίξει ποτέ αν ήταν να καταντήσει όπως είναι σήμερα. Όχι ότι και με άλλες κυβερνήσεις δεν επικρατούσε καθεστώς αδιαφάνειας, κομματοκρατίας και πλήρους ελέγχου.

Όμως, τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε την καθεστωτική ΕΡΤ να έχει «ξεφύγει» εντελώς. Από τη μια αφιερώνει ώρα για να διαφημίζει τις λάσπες του Γκαίμπελς της Αριστεράς ή πληρωμένου πιστολιού κι από τη άλλη αφήνει «δημοσιογράφους» να λένε και να κάνουν ό,τι γουστάρουν.

Ας ρίξει κανείς μια ματιά σ’ αυτήν την άθλια εκπομπή που υπάρχει το απόγευμα. Και με ποιους. Με τον Κοτρώτσο, παντός καιρού δημοσιογράφο που καταδικάστηκε πρόσφατα για χρέη σε εργαζόμενους και πάει όπου φυσάει ο άνεμος.

Με κάποιον… Παναγιωτόπουλο που από το πουθενά θα αναλάβει το βραδυνό δελτίο ειδήσεων. Και κυρίως με την γνωστή πλέον τηλεαστέρα της αριστεράς Αναστασία Γιάμαλη που δεν την ήξερε ούτε η μάνα της κι έγινε γνωστή γιατί… Συριζίζει απίστευτα.

Και φυσικά με το δίδυμο Τσακνή – Ταγματάρχη που έχουν μετατραπεί σε πειθήνια όργανα του Παππά και της παρέας του. Η ανυπόληπτη ΕΡΤ που έχει τηλεθέαση… πολικού κλίματος, βρίζει τη ΝΔ, στήνει θέματα, έχει εξωτερικούς συνεργάτες που επιλέγονται ανάλογα με το πόσο ΣΥΡΙΖΑ είναι ή πόσο μπορούν να σκύβουν το κεφάλι στον μεγάλο αγά Παππά.

Η σημερινή ΕΡΤ είναι η επιτομή της κομματοκρατίας, έχει καταντήσει η Αυγή της τηλεόρασης και πλέον δεν μπορεί να πει κανείς ότι έκανε λάθος ο Σαμαράς όταν την έκλεισε. Κοστίζει εκατοντάδες εκατομμύρια στους πολίτες, δεν προσφέρει απολύτως τίποτε και είναι απλά το μαγαζί για να κάνει τις δουλίτσες του ο ΣΥΡΙΖΑ. Καλώς, λοιπόν, η ΝΔ αποφάσισε να ξυπνήσει και να ασκήσει κριτική σε μια κατάσταση που θυμίζει καθεστώς του πρώην ανατολικού μπλοκ.

Με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν πάει άλλο. Θυμίζει το ΠΑΣΟΚ της εποχής της ρεμούλας και της απαξίωσης της χώρας ή τη ΝΔ του Καραμανλή τότε που είχε κουμπάρους, διόριζε ασύστολα και χρέωνε την Ελλάδα για πολλά χρόνια.

Αν ο κ. Τσίπρας απλά έχει γίνει συνεχιστής των πιο σκοτεινών περιόδων της χώρας, τότε είναι θέμα χρόνου η πτώση του. Μόνο που ο θόρυβος που θα σηκώσει θα είναι μεγάλος διότι έχει ανέβει πολύ ψηλά… στην καφρίλα, τη διαφθορά, την μπαρούφα.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 18, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Σαμαράς δικαιώνεται και για την ΕΡΤ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator