Αγροτοκτ/κός Σύλλογος Ν.Αργολίδας ΑΚΣΥΝΑ: Όλοι στην Αθήνα την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου

0Μετά το συλλαλητήριο της Παρασκευής στην πόλη του Άργους, μαζί με τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα, αναδείχτηκαν τα κοινά προβλήματα και τα συμφέροντά μας. Ότι έχουμε κοινό αντίπαλο, την αντιλαϊκή πολιτική που φέρνει τη φτώχεια και την εξαθλίωση,

Συνεχίζουμε το αγώνα μας στα μπλόκα. Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, προχωράμε σε δίωρο αποκλεισμό 12-2μμ, στον κόμβο του Ινάχου, αυξάνοντας την πίεση προς την κυβέρνηση.

Μετά από 20 μέρες στα μπλόκα του αγώνα, κλιμακώνουμε τον αγώνα μας, με το πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, στις 1:30μμ, στην πλατεία Βάθης.

Αναχώρηση πούλμαν:

Ναύπλιο: 9:10πμ, από το Δημοτικό Κολυμβητήριο

Άργος: 9:30πμ, από το σταθμό του ΟΣΕ, 9:45πμ, από τον χώρο του Μπλόκου

Τηλ:6942852356,6948206229 (μέχρι Δευτέρα απόγευμα)

Καλούμε τους συναδέλφους αγρότες και κτηνοτρόφους του νομού, να συμμετάσχουν μαζικά και οργανωμένα. Να αυξήσουμε την πίεσή μας στην κυβέρνηση, για την επίλυση των αιτημάτων επιβίωσής μας. Συντονιζόμαστε και με τα άλλα πούλμαν της Ομοσπονδίας μας, ώστε η Πελοπόννησος σύσσωμη και συγκροτημένη, να δώσει το μήνυμα στην Αθήνα και την κυβέρνηση.

Αγωνιζόμαστε στα μπλόκα κατά της πολιτικής της ΕΕ και της κυβέρνησης που συγκεντρώνει τη γη και την παραγωγή σε λίγα χέρια, πετώντας στον Καιάδα του ξεκληρίσματος τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους. Παλεύουμε με νύχια και με δόντια να κρατήσουμε τα χωράφια και τα ζώα μας, να μπορούμε να παράγουμε επαρκή, φτηνά και ποιοτικά προϊόντα για τις βιοτικές ανάγκες του λαού μας.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 11, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αγροτοκτ/κός Σύλλογος Ν.Αργολίδας ΑΚΣΥΝΑ: Όλοι στην Αθήνα την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator