Aυτοί είναι οι 12 κλάδοι που πρέπει μέσα σε 140 μέρες να έχουν βάλει POS

0



Πολύ σύντομα αναμένεται να εκδοθεί η υπουργική απόφαση, η οποία θα δίνει περιθώριο 140 ημερών σε επιχειρήσεις 12 βασικών κλάδων προκειμένου να εγκαταστήσουν τερματικά POS για πληρωμές με πλαστικό χρήμα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή» η σχετική υπουργική απόφαση που αναμένεται σύντομα θα δίνει στις επιχειρήσεις αυτών των κλάδων περιθώριο 140 ημερών προκειμένου να συμμορφωθούν και να εγκαταστήσουν τα τερματικά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι 12 αυτοί κλάδοι είναι:

Εστίαση-μπαρ-καφέ

Επισκευές

Εκπαίδευση

Ένδυση-υπόδηση

Ενοικιάσεις

Κομμωτήρια

Γυμναστήρια

Νομικές δραστηριότητες

Ιατρικές υπηρεσίες

Τηλεπικοινωνίες

Ενέργεια

Τυχερά παιχνίδια

Υπενθυμίζεται ότι για το χτίσιμο του αφορολόγητου με πλαστικό χρήμα θα μετρούν και οι δαπάνες από αγορές σε σούπερ μάρκετ. Τα μικρά καταστήματα τροφίμων, τα ψιλικατζίδικα και τα μικρά μπακάλικα, αυτά αναμένεται να ενταχθούν στο δεύτερο «κύμα» επιχειρήσεων που θα πρέπει να εγκαταστήσουν POS έως τις 31 Δεκεμβρίου.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 10, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Aυτοί είναι οι 12 κλάδοι που πρέπει μέσα σε 140 μέρες να έχουν βάλει POS"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator