Άνω Διμηνιό Κορινθίας: Aπεγκλώβισαν σκύλο που επί 4 μέρες ήταν σφηνωμένος στις ράγες

0Τους πυροσβέστες και τους εργάτες που απεγκλώβισαν τον σκύλο ο οποίος επί τέσσερις μέρες βρισκόταν εγκλωβισμένος ανάμεσα στις στιβαγμένες ράγες του τρένου ευχαριστεί η Βιολέττα Πετροπούλου γνωστή για τη φιλοζωική της δράση στην περιοχή και πρόεδρος της Μ.Κ.Ο. «Ζωόφιλοι εν δράσει».

Η Βιολέττα Πετροπούλου αγκαλιά με τον μικρό...

Στην ευχαριστήρια επιστολή της που έστειλε και στο www.zoosos.gr επισημαίνει: «Αισθάνομαι την βαθιά υποχρέωση πάνω απ’ όλα ως άνθρωπος, αλλά και ως εκπρόσωπος της οργάνωσης “Ζωόφιλοι εν δράσει”, να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, ΟΛΟΥΣ, όσους συνέβαλλαν στον απεγκλωβισμό και διάσωση του σκύλου στις 7-2-2017, ο οποίος ήταν εγκλωβισμένος για 4 ολόκληρες μέρες σε στοιβαγμένες ράγες τραίνου, στο Άνω Διμηνιό.

Ιδιαίτερη μνεία θα ήθελα να κάνω στον Υποδιοικητή της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Κιάτου κ. Δημήτριο Λέρη, καθώς και σε όλη την Πυροσβεστική για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας και την πολύωρη και υπέρμετρη προσπάθεια που κατέβαλλαν.

Έκοψαν τις ράγες για να βγάλουν το ζώο...

Επίσης θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στην εταιρεία ΜΕΤΚΑ που επέτρεψε να γίνει η τελική επέμβαση απεγκλωβισμού, στον Διευθυντή Εργοταξίου κ. Βασίλειο Καραγκιουλέ, που ανέλαβε την ευθύνη του δύσκολου εγχειρήματος, καθώς και σε όλους τους συνεργάτες της εταιρείας, οι οποίοι έφεραν σε πέρας το δύσκολο αυτό έργο της διάσωσης.

ΟΛΟΙ ανταποκρίθηκαν στο καθήκον τους κατά αρχήν με επαγγελματισμό, αλλά και με μεγαλείο ψυχής που τους καταξιώνει ως ανθρώπους.

Δεν θα ήθελα να παραλείψω να ευχαριστήσω, τον κύριο Απόστολο (Τόλη) Τουμπανάκη, 83 ετών, ο οποίος δεν προσπέρασε και δεν αγνόησε την έκκληση για βοήθεια του σκύλου, αλλά παρακάλεσε την ζωόφιλη ανιψιά του Ελένη Τουμπανάκη να τον βοηθήσει, να βρεθεί μια λύση.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την φίλη και ζωόφιλη Ελένη Τουμπανάκη, η οποία με ενημέρωσε και μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ μαζί της μέχρι το τέλος της επιχείρησης.

Είναι ευλογία σε μία εποχή κρίσης των αρχών και αξιών, όπου όλα ισοπεδώνονται και χάνουν το νόημά τους στο βωμό της αδιαφορίας, και της ιδιοτέλειας να συναντάς τέτοιους Ανθρώπους με Α κεφαλαίο, με πηγαία διάθεση για προσφορά και με τόσο υψηλή συναίσθηση ευθύνης και ευγενή αισθήματα.

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κιάτου και στους συνεργάτες της εταιρείας ΜΕΤΚΑ που επανδρώνονται από τέτοια άξια και ικανά στελέχη.

Καλή συνέχεια και καλή δύναμη στο δύσκολο και απαιτητικό έργο σας.

Με εκτίμηση

Βιολέττα Πετροπούλου

Ψυχολόγος

Πρόεδρος της Μ.Κ.Ο. Ζωόφιλοι εν δράσει»


zoosos.gr
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 13, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άνω Διμηνιό Κορινθίας: Aπεγκλώβισαν σκύλο που επί 4 μέρες ήταν σφηνωμένος στις ράγες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator