ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ: Αποξήλωση όλων των παράνομων συνδέσεων ρεύματος από ΡΟΜΑ σε 40 αυθαίρετα

0Χθες Τρίτη 31 Ιανουαρίου το πρωί συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ, μετά από επικοινωνία που είχε προηγηθεί με το Δήμαρχο, με τη συνοδεία αστυνομίας προχώρησαν στην αποξήλωση όλων των παράνομων συνδέσεων ρεύματος στην περιοχή Κυρά Βρύση Ζευγολατιού. 46 παράνομες συνδέσεις από ΡΟΜΑ σε 40 αυθαίρετα κτίσματα και 6 σπίτια όπου υπήρχαν μετρητές.

Από το πρωί της Τρίτης ενημερώθηκε το 2ο Δημοτικό Σχολείο και νηπιαγωγείο και έδωσε εντολή στους μαθητές να φύγουν γιατί δε θα είχαν φως και θέρμανση για τουλάχιστον 3 ώρες.

Δυστυχώς από τις παράνομες συνδέσεις δημιουργείται πρόβλημα στο δίκτυο καθώς επίσης και βλάβες στις οικίες των πολιτών (οι οποίοι πληρώνουν κανονικά το ρεύμα τους και δικαίως διαμαρτύρονται έντονα) και βλάβες στον κοινοτικό φωτισμό.

Η Δημοτική Αρχή σε συνεννόηση πάντα με ΔΕΔΔΗΕ και αστυνομία θα προβαίνουν σε τέτοιους ελέγχους σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 02, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ: Αποξήλωση όλων των παράνομων συνδέσεων ρεύματος από ΡΟΜΑ σε 40 αυθαίρετα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator