Αδωνις: "Πού πήγε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος 27-30 Ιανουαρίου; - Και με ποιους;" - ΒΙΝΤΕΟ

0Αίτημα προς τον Αλέξη Τσίπρα έκανε ο Αδωνις Γεωργιάδης ζητώντας να πληροφορηθεί για το σχέδιο πτήσης του πρωθυπουργικού αεροσκάφους από τις 27/1 - 30/1.

Ο Γεωργιάδης ζητά να κατατεθούν οι ενδιάμεσοι σταθμοί και η λίστα των επιβαινόντων αναλυτικά ανά ημέρα.

«Κατέθεσα αυτή την αίτηση για το δρομολόγιο του πρωθυπουργικού αεροσκάφους και πιστέψτε θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον....», έγραψε στο Twitter κι ανάρτησε το σχετικό έγγραφο:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 06:17' ΚΑΙ ΜΕΤΑ:
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 04, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αδωνις: "Πού πήγε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος 27-30 Ιανουαρίου; - Και με ποιους;" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator