Ζουράρις για νέο πακέτο μέτρων: Ποιος ζει, ποιος πεθαίνει μετά το 2019

0



Ο υφυπουργός Παιδείας σχολίασε τις απαιτήσεις των δανειστών για να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση
Τις απαιτήσεις των δανειστών για να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση σχολίασε ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις.

«Να δούμε πώς θα είναι το πακέτο μέτρων που μας προτείνουν. Εάν δεν επιβαρύνουμε καθόλου ούτε τη φορολογία ούτε τις συντάξεις για το 2017 και το 2018 και πούμε για μέτρα που θα αφορούν για μετά το 2019 βλέπουμε. Ποιος ζει, ποιος πεθαίνει μετά το 2019» δήλωσε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1.

«Εάν πούμε ότι οποιαδήποτε επιβάρυνση αρχίσει μετά το 2019, σημαίνει ότι κερδίσαμε δύο χρόνια. Αυτό σημαίνει διαπραγμάτευση, αυτό σημαίνει αντίσταση» πρόσθεσε, ενώ διερωτήθηκε αν το 2019 θα υπάρχει Ελλάδα, θα υπάρχει Γερμανία, θα υπάρχει ΕΕ.

Βέβαια υπογράμμισε πως εάν η κυβέρνηση αποδεχθεί νέα μέτρα για τώρα θα είναι βαριά ήττα. Κληθείς να σχολιάσει την καθυστέρηση στη διαπραγμάτευση τόνισε πως «στη διαπραγμάτευση είναι δύο. Η Ελλάς είναι νικημένη. Ο νικημένος έχει μια τάση να επιβάλλει απολύτως την ισχύ του. Αν καθυστερεί η διαπραγμάτευση είναι γιατί αντιστεκόμαστε. Ποικιλοτρόπως» είπε.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 06, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ζουράρις για νέο πακέτο μέτρων: Ποιος ζει, ποιος πεθαίνει μετά το 2019"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator