Πολίτης της Σάμου: «Υπουργέ, πλήρωσα 1.126 ευρώ ΕΝΦΙΑ» - Μπαλάφας: «Αντε πάενε από δω» - ΒΙΝΤΕΟ

0



Διάλογο σε έντονο ύφος είχε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας με έναν πολίτη στη Σάμο.

Το κυβερνητικό στέλεχος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγινε αποδέκτης των παραπόνων ενός πολίτη σε καφετέρια, ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον ΕΝΦΙΑ, τις συντάξεις και τις δεσμεύσεις που δεν τήρησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Μπαλάφας ξεκίνησε ψύχραιμα τη συζήτηση, αλλά μόλις άκουσε τον πολίτη να του λέει ότι με την παραίτηση τριών βουλευτών, θα πέσει η κυβέρνηση, ανέβασε τους τόνους του και είπε: «Τους τραμπούκους δεν τους φοβηθήκαμε ποτέ. Εμείς δεν φοβηθήκαμε στη δικτατορία, θα φοβηθούμε τώρα;».

«Δεν είμαι τραμπούκος, εγώ δεν προσκύνησα ούτε τη ΝΔ ούτε το ΠΑΣΟΚ, είμαι αγανακτισμένος» τόνισε ο πολίτης, με τον υφυπουργό να απαντά: «άντε πάενε από δω», φράση την οποία επανέλαβε αρκετές φορές.

Δείτε το βίντεο από την «Ομάδα Αλήθειας»

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 03, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πολίτης της Σάμου: «Υπουργέ, πλήρωσα 1.126 ευρώ ΕΝΦΙΑ» - Μπαλάφας: «Αντε πάενε από δω» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator