Το ξεκαρδιστικό βίντεο με τον παπά που… μπουγελώνει τους πιστούς κατά τον αγιασμό έγινε viral

0Μετά το βίντεο με τον παπά στη Γεωργία που έκανε… βασανιστήρια σε ένα παιδάκι κατά τη βάφτιση, αναποδογυρίζοντάς το αρκετές φορές, ένα νέο βίντεο αυτή τη φορά με έναν παπά στη Βοσνία έρχεται να κάνει θραύση στο διαδίκτυο.

Σε αυτό φαίνεται ο παπάς μέσα σε εκκλησία της Βοσνίας κατά την εορτή των Θεοφανείων, σύμφωνα με τους παλαιοημερολογίτες χριστιανούς, να βρέχει με το άγιο νερό τους πιστούς, αλλά υπερβάλλοντας αφού τους… μπουγελώνει στην κυριολεξία!

Είναι χαρακτηριστικό, πως ακόμα και οι πιστοί που βρίσκονται στην εκκλησία δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα γέλια τους.

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 26, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το ξεκαρδιστικό βίντεο με τον παπά που… μπουγελώνει τους πιστούς κατά τον αγιασμό έγινε viral"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator