ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ Μαστοράκη για Σφακιανάκη: "Σου ζήτησαν να δώσεις τα mail του Θέμου και των κακούργων του ΘΕΜΑτος, αλλά εσύ..."

0



Διαβάστε την ανάρτηση-καταπέλτη του Νίκου Μαστοράκη για την καρατόμηση του Μανώλη Σφακιανάκη

Ο Νίκος Μαστοράκης σχολιάσε με τον δικό του τρόπο στο facebook την καρατόμηση του Μανώλη Σφακιανάκη.

Μάλιστα στην ανάρτησή του ο Νίκος Μαστοράκης αποκαλύπτει πως η κυβέρνηση ζητούσε από τον Σφακιανάκη να υποκλέπτει την ηλεκτρονική αλληλογραφία των πολιτικών της αντιπάλων, ενώ χαρακτηριστικά αναφέρει και ότι του ζήτησαν να τους δώσει και τα «τα email του Αναστασιάδη και όλων των κακούργων του Πρώτου Θέματος», αλλά αυτός αρνήθηκε πεισματικά.

Το γεγονός ότι δεν υπέκυψε στις πιέσεις που δέχτηκε και ότι δεν δέχτηκε να «στειλει επιστολη μετανοίας, στυλ Τσακαλωτου», είναι για τον Νίκο Μαστοράκη η αιτία της καρατόμησης του άξιου αστυνομικού που συνέδεσε όσο κανείς άλλος το όνομά του με τη δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος και την πάταξη της παιδικής προνογραφίας.

Διαβάστε όλη την ανάρτηση του Νίκου Μαστοράκη:
Αγαπητε Μανωλη,

Διαβασα τα κακασχημα νεα. Η πατρις ευγνωμονουσα, σε εθεσε σε αποστρατεια. Και δεν φταιει η κυβερνηση, που με οδυνη αποφασισε κατι τετοιο. Φταις εσυ. Πεισματωσες και εβαλες το καθηκον μπροστα απο το προσωπικο συμφερον. Αρνηθηκες, πιθανον, να υποκλεπτεις για χαρη της Συριζοσυμμοριας, τα email των πολιτικων της αντιπαλων; Το Τσιπροσυμμαζωμα, σου φερθηκε ευγενεστατα, με μια απλη μεταθεση-προειδοποιηση. Και μετα, χαθηκε ρε ανθρωπε να στειλεις επιστολη μετανοίας, στυλ Τσακαλωτου, και να μεινεις στη θεσουλα σου, με τον μισθουλακο σου, με δοξα και τιμη;

Σου ζητησαν να τους δωσεις τα email του Αναστασιαδη και ολων των κακουργων του "Πρωτου Θεματος;" Εμ δεν ηταν και σπουδαια δουλεια. Ενα κλικ θα εκανες και θα στέριωνες στην αστυνομια. Πού εσυ! Γαϊδουρινο πεισμα αδερφέ μου. Σαν χαλασμενο λογισμικο που αρνειται να κανει reboot. Μηπως ειχε κι αλλη επιλογη ο φουκαρας ο Γκεμπελπάς; Σου ειπε "ξους" και απο δω πανε κι αλλοι. Αντε τωρα να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.

Μανωλη, πληρωνεις τα σφαλματα σου. Το μεγαλυτερο και ασυγχωρητο ηταν οτι εκανες καλα τη δουλεια σου. Το αμεσως επομενο, ηταν οτι η δουλεια σου αναγνωριστηκε απο τον κοσμο. Και το τριτο οτι δεν εβαλες μυαλο για να υποταχθεις στο Συριζοσύστημα. Ελπιζω, παντως, φευγοντας απο την υπηρεσια, να πηρες κι ενα σκληρο (δισκο) με στοιχεια ενοχης για την αλητοσυμμορια που σε παραιτησε.

Αυτα και καλη τυχη, φιλε μου.

Nico Mastorakis
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 22, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ Μαστοράκη για Σφακιανάκη: "Σου ζήτησαν να δώσεις τα mail του Θέμου και των κακούργων του ΘΕΜΑτος, αλλά εσύ...""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator