Loutraki Divers: Καθαρισμός βυθού στο λιμάνι του Κιάτου και λήψεις για δημιουργία ντοκυμαντέρ (video & pics)

0Στο πολύ όμορφο λιμάνι του Κιάτου η ομάδα δυτών Loutraki Divers έκανε αυτό που κάνει πάντα.Βγάζει σκουπίδια από τον βυθό έτσι ώστε να μπορεί να ''ανασάνει'' και να αναζωογονηθεί η θαλάσσια χλωρίδα και πανίδα....

Λόγω του ότι τα λιμάνια είναι πιο επιβεβαρυμένα απ΄την υπόλοιπη ακτή είναι επιλογή της ομάδος να πηγαίνει εκεί που υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα.Όπως όλοι οι αναγνώστες γνωρίζουν η δράση της ομάδος έχει γίνει viral και το όνομα του Λουτρακίου διαφημίζεται-για καλό σκοπό,και όχι όπως είδαμε τις προηγούμενες μέρες-σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας με μέγιστη τιμή μέχρι στιγμής το παγκόσμιο δίκτυο BBC.

Πάνω λοιπόν σε αυτήν την αγαθή και ανιδιοτελή προσπάθεια της ομάδος που γίνεται όπως γνωρίζετε με ιδίους πόρους και με την ευγενική χορηγία σε υλικά της Vernicos yachts έχει δημιουργηθεί ένας μύθος.

Η φήμη των Loutraki Divers λοιπόν ήταν αρκετή έτσι ώστε να προσεγγιστεί από την εταιρεία παραγωγών The Nest και να συμπεριληφθεί η δράση της ομάδος σε μια σειρά εκπομπών ντοκυμαντέρ που θα έχει τίτλο Social Growth και θα προβληθεί το Μάρτιο στο κρατικό κανάλι της ΕΡΤ!

Οπότε το Σάββατο στις 28 Ιανουαρίου στις 10 το πρωί,δόθηκε το ραντεβού με το κινηματογραφικό συνεργείο της εταιρείας στην μαρίνα του Κιάτου.Παρά το δριμύ ψύχος ο λαμπερός ήλιος και η πεντακάθαρη ατμόσφαιρα ήταν οι καλύτεροι σύμμαχοι για να μη χρειαστεί δεύτερη φορά στις λήψεις των πλάνων.

Τα μέλη του συνεργείου έζησαν και είδαν από κοντά τι προσπάθεια γίνεται από την ομάδα, κατανόησαν το περιβαντολλογικό πρόβλημα που υπάρχει και πιστεύω ότι έμειναν εντυπωσιασμένοι με τα περίπου 650 κιλά απορριμάτων που ανέβηκαν πάνω.Όπως πιστεύουμε και εμείς ότι αυτό το οποίο θα παρουσιαστεί στις οθόνες μας από τα μέλη του συνεργείου θα είναι κάτι που θα μείνει στην ιστορία.

Προσωπικά αλλά πιστεύω και όλη η ομάδα,θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Χάρη Ντόνια σκηνοθέτη της εκπομπής ,τον Νίκο Βούλγαρη διευθυντή φωτογραφίας,τον Ανδρέα Πετρόπουλο βοηθό διευθυντή φωτογραφίας και τον Ιάκωβο Πανουργιά διευθυντή παραγωγής για την άψογη και επαγγελματική συνεργασία μας.Από μια πολύ μικρή εμπειρία που έχω είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα που θα βγεί στην τηλεόραση θα είναι εκπληκτικό!

Μιχάλης Μ.Φιλιάνδρας

Δείτε φώτο και βίντεο

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 29, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Loutraki Divers: Καθαρισμός βυθού στο λιμάνι του Κιάτου και λήψεις για δημιουργία ντοκυμαντέρ (video & pics)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator