Το χόμπι του Τσίπρα και οι έμμισθοι "προοδευτικοί εθελοντές"

0Ο περιπλανώμενος Κοτζιάς, ο Χριστός ως πρόσφυγας, και η έκθεση της ΕΚΤ για την πτώση του πλούτου που σημειώθηκε σε Ελλάδα και Κύπρο

Γράφει ο Καλλισθένης εν Δήμω

Ανησυχώ με την δήλωση του Α. Τσίπρα: «Δεν φοβόμαστε να διαπραγματευόμαστε». Έλα όμως που φοβούμαστε εμείς οι πολίτες όταν διαπραγματεύεται ο Α. Τσίπρας; Κρύος ιδρώτας με έπιασε, μόλις το άκουσα. Και ο Ερντογάν δεν φοβόταν, έλεγε, τους Ρώσους, αλλά το σκορ στις μεταξύ τους ένοπλες αναμετρήσεις είναι 17-0 υπέρ των Ρώσων. Και οι προηγούμενοι του Ερντογάν δεν φοβούνταν έλεγαν, κι έτρεχαν μετά να κρυφτούν.

Αφού ο μνημονιακός πρωθυπουργός μας έχει χόμπι τις διαπραγματεύσεις, κι έβαλε σκοπό της ζωής του να επιτύχει θετικό έργο έστω και μια φορά έως τα βαθιά γεράματα, δεν του βρίσκουμε κάτι εύκολο να διαπραγματευτεί, να νιώσει ικανοποιημένος και να ησυχάσουμε κι εμείς;
Πόσες άλλες φαιδρότητες θα σκαρφιστούν οι "προοδευτικοί";
Φορέας υπέρ των μεταναστών έχει σύνθημα που μας προτρέπει να ξεχάσουμε για λίγο ότι είμαστε Έλληνες και να γίνουμε… άνθρωποι.
Δηλαδή, άλλο πράγμα ο Έλληνας, άλλο ο άνθρωπος!!!
Που σημαίνει ότι η ιδιότητα του Έλληνα δεν εμπεριέχει τον ανθρωπισμό.

Θέλω να υποθέσω πως αυτό το άθλιο μήνυμα δεν κατάλαβαν ούτε οι ίδιοι ποιο είναι το νόημά του. Ίσως ήθελαν να πουν ότι δεν πρέπει να ενδιαφερόμαστε μόνο για τους δυστυχούντες Έλληνες, αλλά και για τους μετανάστες. Ακόμη κι αυτό αν είναι, οι συνήθως έμμισθοι "προοδευτικοί εθελοντές" έδειξαν την ποιότητά τους, βεβαιώνοντάς μας, με το σύνθημά τους, ότι οι ίδιοι που είναι άνθρωποι, δεν είναι… Έλληνες.

Και έρχεται και εκπαιδευτικός υψηλής βαθμίδας, κι αυτός οπαδός της πολυπολιτισμικής Νέας Τάξης, και μας λέει -με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων- ότι και ο Χριστός ήταν πρόσφυγας επειδή «… δεν παρέμεινε σε έναν τόπο, αλλά ως περιπλανώμενος πρόσφυγας δεν υπήρχε τόπος για Αυτόν». Και ο Κοτζιάς είναι περιπλανώμενος. Δεν μένει ποτέ στην Αθήνα. Πρόσφυγας είναι;

Μας έλεγαν ότι ο Χριστός ήταν κομμουνιστής, επειδή ενδιαφερόταν για τους φτωχούς. Μόνον οι κομμουνιστές ενδιαφέρονται για τους φτωχούς, δηλαδή. Μέσα στο 90% των Ελλήνων, που δεν είναι κομμουνιστές, δεν υπάρχουν πολίτες που ενδιαφέρονται για τους φτωχούς, επειδή το μονοπώλιο το έχει ο Λαφαζάνης, ο Μπαλαούρας, ο Σπίρτζης και ο Καλογρίτσας.
Τώρα έγινε και πρόσφυγας ο Χριστός! Τι άλλο θα μας πουν; Διαβάστε: Μια γυναίκα πάστορας, η Kittredge Cherry, από το Λος Άντζελες, μας δίνει μια καινούργια και διεστραμμένη ερμηνεία των Χριστουγέννων. Όπως υποστηρίζει η κυρία αυτή, η Γέννηση μοιάζει με τις λεσβιακές σχέσεις που τεκνοποιούν χωρίς την συνδρομή του άρρενος, αλλά… από τράπεζα σπέρματος. Για τον ίδιο τον Χριστό υποστηρίζει ότι είχε την μοναδική ιδιότητα να έχει δύο πατέρες, τον Επουράνιο και τον επίγειο. Μάλιστα δε, στην Εκκλησία της, τοποθέτησε φάτνη, όπου δίπλα σ’ αυτήν δεν βρίσκεται ο Ιωσήφ και η Μαρία, αλλά δύο Μαρίες και σε άλλη δύο Ιωσήφ!

Σε έκθεση της ΕΚΤ, αναφέρεται ότι η μεγαλύτερη πτώση του πλούτου για το διάστημα 2009-2014 σημειώθηκε σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς έφθασε, κατά μέσο όρο στο επίπεδο του 40%! Στην Ελλάδα ο μέσος πλούτος των νοικοκυριών υποχώρησε στα 65.100 ευρώ το 2014, από 108.700 ευρώ που ήταν το 2009, ενώ στο ίδιο διάστημα τα εισοδήματά τους έφθασαν στα 17.600 ευρώ από 23.500 ευρώ πριν.

Πηγή Voria
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 08, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το χόμπι του Τσίπρα και οι έμμισθοι "προοδευτικοί εθελοντές""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator